Konzumovim djelatnicima 1500 kuna božićnice

Konzumovim djelatnicima 1500 kuna božićnice

Uz božićnicu, Konzum je u ovoj godini svim svojim zaposlenicima već isplatio i uskrsnicu u iznosu od 1000 kuna i regres od 1200 kuna te ih tako ukupno nagradio s više od 32 milijuna kuna

Kako bi svojim zaposlenicima zahvalio na marljivosti i predanosti koje su ove godine možda više nego ikada prije utkali u svoj svakodnevni rad, Konzum ih je i ovih blagdana odlučio nagraditi pa su tako svi zaposlenici početkom prosinca dobili božićnicu u iznosu od 1500 kuna.

Roditelji djece mlađe od 15 godina koja su preko njih osigurana dobili su i dar za dijete u iznosu od 600 kuna te prigodan poklon. Osim toga, sve zaposlenike će i ove godine razveseliti slobodni dani na Božić i Štefanje, kao i skraćeno radno vrijeme na Badnjak kako bi uživali u krugu najmilijih, pa Konzum istovremeno poziva svoje kupce da blagdansku kupnju obave na vrijeme.

„Svojim zaposlenicima uvijek iznova nastojimo pokazati koliko ih cijenimo, a posebno smo im se željeli zahvaliti na njihovoj hrabrosti i predanosti koju svakodnevno iskazuju tijekom aktualne korona krize, čime su još jednom potvrdili da zasluženo nose titulu naših heroja. Marljiv rad i požrtvovnost zaposlenika treba vrednovati i nagraditi, stoga i ove godine isplaćujemo božićnice u ukupnoj vrijednosti od gotovo 16 milijuna kuna, a uz to smo pripremili i posebne darove za djecu naših zaposlenika. Svim našim dragim djelatnicama i djelatnicima, kao i njihovim obiteljima želim sretne blagdane, a naše kupce pozivam da se za slavlje pripreme na vrijeme i obave kupnju u danima prije blagdana“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 03.12.2020. / www.poslovni.hr