Konzum isplatio više od 7,5 milijuna kuna uskrsnice

Konzum isplatio više od 7,5 milijuna kuna uskrsnice

Konzumovi zaposlenici i ove će godine Uskrsni ponedjeljak moći provesti kod kuće u društvu najbližih, s obzirom na to da Konzumove prodavaonice na taj dan neće biti otvorene.

Uz dva dana odmora, Konzum je sve zaposlenike, više od 10.000 njih, razveselio i isplatom uskrsnice u ukupnom iznosu od preko 7,5 milijuna kuna.

Iz Konzuma pozivaju kupce da kupnju namirnica i potrepština za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa kad će prodavaonice raditi po redovnom radnom vremenu.

'Naši su zaposlenici u proteklim tjednima uložili dodatan trud kako bi naše prodavaonice bile potpuno spremne za pojačanu kupnju u danima prije blagdana i kako bismo kupcima ponudili sve što im treba za svečanu proslavu. U želji da im zahvalimo na tome, ali i na vrijednom radu tijekom cijele godine, i ove godine isplaćujemo uskrsnicu te ostavljamo prodavaonice zatvorene i na Uskrsni ponedjeljak kako bismo im omogućili da dva dana provedu u odmoru i u društvu svojih najdražih. Svim kolegicama, kolegama i kupcima želim sretan i miran Uskrs', izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Isplata uskrsnice samo je jedna od pogodnosti koje Konzum pruža svojim zaposlenicima tijekom godine, kao što su isplata božićnice i regresa, potpore za novorođenče, dara za dijete, jubilarnih nagrada, korištenje dodatnog zdravstvenog osiguranja i brojne druge.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 29.03.2021.