Koji se poslovi nude za rad u inozemstvu?

Koji se poslovi nude za rad u inozemstvu?

Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Randstad Norway AS, globalni lider u HR industriji, za rad u Norveškoj traži djelatnike na pozicijama: zavarivač (m/ž), monter ventilacije (m/ž), vodoinstalater (m/ž). Želite li započeti svoj inozemni rad? Ne preostaje vam ništa drugo nego da se prijavite na željeni natječaj.

 

AA Euro Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije AA Euro Group Ltd, koja je osnovana 2005. godine u Irskoj. Specijalizirana je tvrtka za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Zapošljava, kako u Irskoj, tako i u ostalim dijelovima Europe. Trenutno ima 9 raspisanih natječaja za rad u Finskoj i Irskoj. Traže se: Highways Design Engineer (m/ž), Wastewater Design Engineer (m/ž), Design Engineer - Civil/Structural (m/ž), Electrical Project Engineer (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

 

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju. Trenutno nudi 13 radnih mjesta u Nizozemskoj, Njemačkoj i Austriji. Automehaničar (m/ž), armirač (m/ž), pomoćnik voditelja restorana (m/ž), tek su mali dio poslovne ponude. Provjerite sve prilike na linku i izvršite prijavu na vrijeme.

 

Pro-Monting d.o.o., tvrtka je sa sjedištem u Zagrebu koja ima dugogodišnju tradiciju te danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju, čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Pojačava svoj tim u inozemstvu i zapošljava na 5 pozicija. Bravar/zavarivač/monter (m/ž), monter ventilacijskih sustava (m/ž), samo su dvije pozicije koje se nude. Provjerite ostatak radnih mjesta koja čekaju na vaš klik i prijavu. Sve je na linku.

 

OpenJobs Personalagentur GmbH ima 4 raspisane pozicije za rad u Austriji, u regiji Vorarlberg. Traže se barmen/voditelj bara (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Odličan poslodavac, visoki standard, puno prilika za osobni i profesionalni razvoj – sve su to benefiti koji vas mogu potaknuti da se na ove najtečaje i prijavite. Uvjete i način prijave provjerite na linku.

 

Oranje Groep B.V., specijalizirana je tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, na području Nizozemske i Belgije. Trenutno unutar vlastite baze zapošljava više od 2000 visoko kvalitetnih djelatnika. Trenutno dodatno zapošljava na još 7 pozicija u Nizozemskoj. Između ostalih, traženi su kadrovi: radnik niskogradnje (m/ž), armirač (m/ž), električar (m/ž). Kliknite na link kako biste pogledali preostale 4 pozicije, kao i potrebne kvalifikacije koje trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat/kinja.

 

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, zapošljava na 12 radnih mjesta. Elektroinstalater (m/ž), monter dizala (m/ž), monter ventilacije (m/ž), neke su od navedenih pozicija, a prijave se zaprimaju još jako kratko – do 11.06. Informirajte se na linku i aplicirajte.

 

E&A agencija d.o.o. za usluge pruža poslovne prilike u Nizozemskoj. Traženi su djelatnici: skladištar (m/ž), vrtlarica za orhideje (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž),... Ako ste točan i precizan radnik sa znanjem engleskog jezika i s EU dokumentima, a spremni ste na trajnju suradnju, zasigurno ste target grupa za ovog poslodavca. Provjerite poslove koje nudi i prijavite se brzom prijavom.  

 

Elektra inženiring d.o.o., tvrtka je s dugogodišnjim iskustvom na području elektroinstalacija. Zbog povećanog obujma posla traži  nove električare/elektromontere (m/ž) za rad u Njemačkoj. Odabranog kandidata očekuju elektroinstalacijski radovi novogradnje/starogradnje (sanacije), montaža elektro polica, rasvjeta, utičnica, te drugi elektromontažni radovi. Potrebno vam je znanje njemačkog jezika, osnovno znanje izvođenja elektroinstalacija jake i slabe struje te minimalno dvogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac vam osigurava stimulativnu plaću, prijevoz i komforan smještaj, kao i dobre uvjete rada, uz kontinuirani rast te mogućnost napredovanja. Prijave se zaprimaju do 26.06.

 

Eastmen Human Resources BV vam nudi mogućnost da se pridružite nizozemskom tržištu rada putem prijave na natječaj za: nedestruktivnog ispitivača materijala – NDT-a (m/ž). Nudi vam se mirno radno okruženje, kao i poslovi s dobrim, modernim strojevima. Očekuje vas tjedna isplata, prijava na nizozemsko zdravstveno osiguranje, pomoć koordinatora prilikom prilagođavanja na novu sredinu, besplatan smještaj. Mjesto rada je Utrecht (Nizozemska).  Počnite s poslom već danas, klikom na link!

 

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

Vaš posao.hr.

Srijeda, 05.06.2019.