Kafići otvorili terase, građani piju kavu nakon nekoliko mjeseci 'pauze'

Kafići otvorili terase, građani piju kavu nakon nekoliko mjeseci 'pauze'

Od danas je omogućeno usluživanje gostiju na otvorenim terasama uz pridržavanje mjera od kojih ističem radno vrijeme od 6 do 22 sata, rad samo na otvorenim dijelovima (bez pleksiglasa i stakla), potrebno je osigurati razmak od 1,5 metar od svakog stolca i najmanje 3 metra među stolovima, najveći dopušteni broj ljudi na terasi treba istaknuti na ulazu, dezinfekcijska sredstva.

U zatvorenom treba nositi maske, a unutra se ide samo na toalet. Dopuštanjem rada na terasama očekuje se i povećanje prihoda.

Omogućeno je treniranje u zatvorenim prostorima uz pridržavanje mjera, piše Poslovni dnevnik. Prostori se trebaju provjetravati. Najveći dopušteni broj ne smije biti veći od jedne osobe na 20 kvadratnih metara dvorane.

Dopušteni su treninzi bez kontakta sportaša, što znači da borilačke vještine i sl. se mogu održavati, ali bez kontakta.

Nakon svakog treninga treba temeljito očistiti dvoranu i rekvizite. Preporuka je da se svlačionice i tuševi ne koriste, a ako je nužno, ne smije biti više od dvije osobe. Obavezne su maske osim za vrijeme vježbanja.”


Izvor: Poslovni dnevnik 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 01.03.2021.