JGL nastavlja nagrađivati zaposlenike

Foto: JGL

JGL nastavlja nagrađivati zaposlenike

JGL će ovu godinu, unatoč pandemiji koronavirusa, upisati kao još jednu uspješnu godinu

Usprkos suočavanju s krizom, velikim padom tečaja rublje i padom kupovne moći stanovništva, kompanija JGL završava ovu izazovnu godinu nizom dobrih vijesti.

Nakon već isplaćene nagrade od 1.000 kuna za poslovni uspjeh tijekom krize u svibnju, kao zahvalu za izniman napor, trud i rezultate svim zaposlenicima ovih dana isplaćuje se i dodatna jednokratna nagrada od 3.000 kuna, čime ukupni iznos primanja, povrh redovne plaće, u JGL-u iznosi preko 12.000 kuna na godišnjoj razini.

Tvrtka je uspjela osigurati i investiciju od 373 milijuna kuna za novo razdoblje poslovanja, kao i zaposliti čak 85 novih zaposlenika na razini JGL Grupe, većinu njih  upravo u Hrvatskoj. 

„Jako sam ponosan na rezultat koji smo u ovim, za sve nas izazovnim, vremenima postigli zahvaljujući kvalitetnoj strategiji, operativnoj fleksibilnosti, ali prije svega ogromnom entuzijazmu i predanosti naših zaposlenika, kako u Hrvatskoj tako i na svim našim tržištima. Drago mi je i što je Upravni odbor kompanije to prepoznao i što ćemo i ove godine sve zaposlenike nagraditi za ostvarene rezultate“, ističe Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s jgl.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 14.12.2020. / www.jgl.hr