INOZEMSTVO: pronađite posao između 44 otvorenih radnih mjesta

INOZEMSTVO: pronađite posao između 44 otvorenih radnih mjesta

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Bluebird iz Velike Britanije potražuje medicinske sestre/njegovatelje/'live in' njegovatelje (m/ž).  Nude vam se poslovi patronaže, obilazak pacijenata u njihovim domovima, život s njima 24 sata, posao u uredu poslodavca ili ponuda za Više njegovatelje (za medicinske sestre). Razmatrat će se prijave osoba s iskustvom, završenom medicinskom školom ili osoba različitih zanimanja, ali sa završenim tečajem u Velikoj Britaniji. Možete ostvariti veliku mogućnost napredovanja, te mjesečna primanja od impresivnih 15.000 kn! Planirate li rad u inozemstvu? Ovo je odlična prilika -  klik na prijavu.

Kvik GmbH zapošljava električara (m/ž) za izradu kućnih i industrijskih instalacija u Njemačkoj. Preporuča se znanje njemačkog jezika (no nije obvezno), dvogodišnje radno iskustvo, srednja škola elektro struke, iskustvo na poslovima elektroinstalacija i brojna druga znanja. Kandidatu je ponuđen plaćeni prijevoz, kao i organizirani smještaj, uredni radni uvjeti i dobra plaća. Zapošljavanje je na neodređeno vrijeme, pa provjerite više informacija na linku.

E&A agencija d.o.o. za usluge ima 6 raspisanih pozicija u Nizozemskoj. Traže vrtlaricu za orhideje (m/ž), skladištara (m/ž), radnika proizvodne linije (m/ž) i brojne druge radnike. Nude vam se zanimljive satnice, stabilan i zakonit rad utemeljen na nizozemskom ugovoru, mogućnost putovanja u domovinu i brojne druge pogodnosti. Provjerite sve pozicije na linku i prijavite se za onu koja najviše odgovara vašim kompetencijama.

Schubert Elektroanlagen GmbH u Austriji zapošljava na tri pozicije. Traži djelatnike za pozicije: Programmer for SPS, PLC and Control Systems (x/f/m), Electric Engineer for Hydro Electric Power Plants (x/f/m) i Medium Voltage Engineer (x/f/m). Ovaj poslodavac globalni je igrač za elektrotehniku i strojnu opremu u izgradnji postrojenja. Više od 1.000 projekata diljem svijeta impresivni su dokaz kapaciteta ove kompanije i njezine uspješnosti. Dovoljno motiva da se na jedan od ponuđenih natječaja i prijavite. Kako? Sve je na linku.

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju. Trenutno nudi 14 radnih mjesta u Nizozemskoj, Njemačkoj i Austriji. Samostalni kuhar (m/ž), barmen (m/ž), pomoćnik voditelja restorana (m/ž) tek su mali dio poslovne ponude. Provjerite sve prilike na linku i izvršite prijavu na vrijeme.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži dvije trenerice / trenera fitnessa u Dubaiju. Klijent je renomirana privatna osoba (poduzetnik) koja za osobne potrebe, i potrebe obitelji, zapošljava osobu koja bi vodila treninge na dnevnoj bazi. Od kandidata ili kandidatkinje očekuje se završen studij Kinezologije (prvi stupanj ili magisterij) te minimalno godina dana iskustva treniranja odraslih. Potencijalnom kandidatu plaćeni su putni troškovi, smještaj i obroci. Radno vrijeme i plaća dogovaraju se s klijentom. Mogući odlazak na razgovor također je financiran od strane klijenta. Od odabrane osobe očekuje se visoka razina profesionalnosti, izvrsno znanje engleskog jezika, sistematičnost, znanje rada s ljudima, izrazita diskrecija te spremnost na rad u inozemstvu, uz poštivanje druge kulture. Ako se pronalazite u opisu – prijavite se.

Randstad Norway AS, globalni lider u HR industriji, za rad u Norveškoj traži djelatnike na pozicijama: CNC operater (m/ž), zavarivač (m/ž), monter ventilacije (m/ž), vodoinstalater (m/ž). Želite li započeti svoj inozemni rad? Ne preostaje vam ništa drugo nego da se prijavite na željeni natječaj.

itialuS Human Resources d.o.o., za svog klijenta - poznatu tvrtku iz automobilske industrije, traži više zaposlenika na pozicijama: autolimar (m/ž), automehaničar (m/ž), skladištar (m/ž), vozač viličara (m/ž) i tehničar/ka za kontrolu kvalitete. Mjesto rada je Novo Mesto u Sloveniji. Više detalja oko uvjeta i prijave saznajte na linku.  

OpenJobs Personalagentur GmbH ima 7 raspisanih pozicija za rad u Austriji. Traže se barmen/voditelj bara (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i niz drugih djelatnika. Odličan poslodavac, visoki standard, puno prilika za osobni i profesionalni razvoj – sve su to benefiti koji vas mogu potaknuti da se na ove najtečaje i prijavite. Kompletnu ponudu poslova i tražene uvjete provjerite na linku.  

RÖFIX d.o.o. Hrvatska, regionalni je član FIXIT GRUPPE i jedna je od vodećih tvrtki u industriji građevinskih materijala. U svrhu ostvarenja daljnjih, ambicioznih ciljeva, za svoj uspješni prodajni tim, u podržnici tvrtke u Pojatnom, traži pojačanje i zapošljava vozača kamiona (m/ž). Glavne odgovornosti obuhvaćaju obavljanje prijevoza robe po nalogu pretpostavljenog, utovar i istovar robe, obavljanje poslova vezanih uz tehničku ispravnost i održavanje vozila i brojne druge zadatke. Potrebna vam je završena srednja škola, vozačka dozvola C i E kategorije, potvrda o nekažnjavanju te trogodišnje radno iskustvo. Rute oduhvaćaju područje Hrvatske i Slovenije. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Petak, 28.06.2019.