Inozemna TOP ponuda poslova s primanjima i do 29.000 kn!

Inozemna TOP ponuda poslova s primanjima i do 29.000 kn!

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Više austrijskih kompanija zapošljava do 23.10. na čak 12 pozicija za rad u Austriji. Recepcionar (m/ž), animator (m/ž), slastičar (m/ž), tek su djelić poslovne ponude koja vas očekuje na linku. Iskušajte pravu priliku za sve sezonce i ostale turističke djelatnike, koji i u zimskoj sezoni žele (za)raditi! Ukoliko želite pobliže upoznati poslodavca, posjetite Hotel Academia u Zagrebu, 23. listopada, i pitajte sve što vas zanima. Sretno.

Firma Greisinger sa sjedištem u Münzbachu kod Perga (Gornja Austrija), jedna je od vodećih kompanija za preradu mesa u Austriji i opskrbljuje kupce u više od 40 zemalja širom svijeta. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava mesara za proizvodnju kobasica (uz kuter mašinu). Nudi vam se vrlo zanimljiv i raznovrsan posao, a plaća po satu iznosi 12.41 eura, no konačna visina plaće utvrđuje se u osobnom razgovoru izmedju poslodavca (firme) i radnika i ovisi od kvalifkacija i radnog iskustva. Prijavite se.  

Capricorn Nuerburgring trenutno u svoj tim pridružuje nove članove tima na pozicijama: recepcionar (m/ž), konobar (m/ž) i kuhar (m/ž). Riječ je o zanimljivim prilikama u Njemačkoj, pa nemojte oklijevati i svakako se prijavite na željenu poziciju.

Esin Ptuj d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Njemačkoj, u mjestu Kempten. Odabranog kandidata očekuju elektroinstalacijski radovi, polaganje kablova, montaža rasvjete i utičnica, montaža elektro polica te drugi elketromontažni radovi. Trebate tek srednju školu i godinu dana iskustva. Prijavite se.

MTD Bio d.o.o., kompanija specijalizirana za integriralna tehnološka rješenja za podršku automatizaciji proizvodnje / uslužnih procesa, opreme za metalnu industriju i metalne konstrukcije, zapošljava na 6 pozicija u Njemačkoj. Između ostalih, traže TiG zavarivača (m/ž), cijevara/izometričara (m/ž), montera (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu i aplicirajte na vrijeme.

Jedna od najuspješnijih avio kompanija – Saudia Airlines, zapošljava na poziciji: Cabin Crew (m/ž) za letove po cijelome svijetu. Trebate minimalno završenu srednju školu, a prijašnje iskustvo nije presudno. Također, od vas se zahtijeva proporcionalna visina i težina, znanje engleskog jezika i visoka razina ljubaznosti. Više detalja saznajte na linku.

G5 Plus - Go Global Consulting s.r.o., za opću bolnicu u Saudijskoj Arabiji s kanadskom akreditacijom pod ministarstvom unutarnjih poslova, traži medicinske sestre (m/ž). Nude poslovni ugovor na godinu dana ili na dvije godine, s mogućnošću produžetka istog. Početna plaća doseže 29.000 kn! Uz navedeno, poslodavac daje i 54 dana plaćenog godišnjeg odmora, 30 dana plaćenog bolovanja godišnje, pokriva zdravstveno osiguranje, osigurava plaćeni prijevoz od kuće do posla te avionsku kartu na početku i na kraju radnog boravka, kao i brojne druge benefite. Ako ste dovoljno motivirani, imate završenu medicinsku školu, dvogodišnje radno iskustvo i poznajete engleski jezik, prijavite seveć danas, jer ovakva prilika se ne propušta. Dobra je vijest da vas razgovori za posao u Zagrebu očekuju 28.10. i 29.10. Više info. možete saznati na linku. Vjerujemo da imate odlične motivatore da se na ovaj natječaj prijavite. 

NL Werkgeversdiensten zapošljava na poziciji: radnik armirač na terenu (m/ž) u Nizozemskoj. Na ovoj ćete poziciji izgrađivati čelične i / ili željezne nosače, stupove i druge konstrukcije. Vještine koje se očekuju od kandidata uključuju praćenje rada na projektu, koordinaciju s kolegama, rad i upravljanje, visoku razinu odlučnosti, fizičku snagu i kritičko razmišljanje. Od kvalifikacija trebate tek završenu osnovnu školu, kao i vozačku dozvolu B kategorije te godinu dana iskustva. Poslodavac odabranom kandidatu ili kandidatkinji nudi konkurentnu plaću od 12.000 kn do 13.000 kn! Ako ste dovoljno motivirani, ne propustite kliknuti na brzu prijavui aplicirati na vrijeme. 

Y-mAbs Therapeutics A/S ima raspisan natječaj na poziciji: Senior Radiochemist (m/ž) u Danskoj (Roskilde). Iskusni će radiokemičar/ka biti odgovoran/a za razvoj i pokretanje novih proizvodnih pogona u istraživačkom centru Risø u Danskoj. Provjerite više detalja o uvjetima i načinu prijave na linku.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru, nudi zaposlenje na 5 pozicija u Njemačkoj. Kadrovi koji su potrebni ovom poslodavcu uključuju radne pozicije: električara (m/ž), montera instalacija (m/ž), zvarivača TIG/WIG 141 (m/ž) i brojnih drugih. Provjerite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.


Srijeda, 16.10.2019.