I kreativne agencije pomažu, stavljaju se na raspolaganje malim tvrtkama

I kreativne agencije pomažu, stavljaju se na raspolaganje malim tvrtkama

Kreativna agencija „I to nije sve!“ objavila je kako želi pomoći malim domaćim tvrtkama koje je kriza izazvana korona virusom najviše ugrozila kako bi se što brže vratile na tržište.

„Ima nas skoro 30 u agenciji i odlučili smo se staviti na raspolaganje malim tvrtkama ako trebaju branding ili rebranding usluga i proizvoda, izradu komunikacijske i poslovne strategije, redefiniranje poslovnog modela, digitalnu kampanju ili novi dizajn ambalaže proizvoda“, kaže Alen Kekić, vlasnik agencije, za novac.hr.

Objašnjava kako zbog krize imaju „višak resursa“, ali poslovanje im trenutno nije ugroženo i neće otpuštati. Na ovaj način, izračunao je Kekić, kao pomoć poduzetnicima nude svojih 300 radnih sati ukupne vrijednosti oko 100 tisuća kuna.

Među njihovim klijentima su, inače, Ikea, Bipa, Kaufland i druge velike kompanije, a poslovni prihodi agencije „I to nije sve!“ lani su bili oko osam milijuna kuna. 

Članak je u skraćenom izadnju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.04.2020. / novac.jutarnji.hr