Hrvatska pošta postavlja 150 iznimno korisnih uređaja diljem Hrvatske: Dostupni od 0 do 24

Izvor fotografije: Press centar Hrvatske pošte

Hrvatska pošta postavlja 150 iznimno korisnih uređaja diljem Hrvatske: Dostupni od 0 do 24

Brojni stanovnici Rijeke i okolice ovih su dana mogli primijetiti paketomate Hrvatske pošte koji su postavljeni na četiri lokacije u okolici grada.

Dio je to jednog od ključnih projekata Hrvatske pošte koja će do svibnja postaviti 150 paketomata diljem Hrvatske, piše Novi list.

U sklopu ove 108 milijuna kuna vrijedne investicije, Pošta će do kraja iduće godine postaviti ukupno 300 paketomata. Ovaj trend već neko vrijeme je popularan u zemljama EU-a te izvrsno prihvaćen među korisnicima, ističu u Hrvatskoj pošti. Napominju da »postavljanje paketomata znači da više nećemo ovisiti o terminu koji nam dostavljač odredi, nego ćemo sami birati na koji način i kad ćemo preuzeti pošiljku.

– Paketomati će biti dostupni svaki dan u tjednu, od 0 do 24, a korisnici će moći preuzimati i slati svoje pakete u vrijeme kad njima najviše odgovara, ali i napraviti povrat robe kupljene putem e-trgovina. Postavljanje paketomata prati i skorašnje pokretanje novog samouslužnog portala koji će primateljima dati mogućnost upravljanja pošiljkama te će korisnici svoje pakete moći preusmjeriti ovisno o lokaciji koja im u tom trenutku najviše odgovara.


Izvor: Novi list

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 19.04.2021.