Hilton nastavlja širenje na hrvatskom tržištu brendom Curio Collection by Hilton i traži zaposlenike

Hilton nastavlja širenje na hrvatskom tržištu brendom Curio Collection by Hilton i traži zaposlenike

Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, prvi je hotel pod Curio brendom u Hrvatskoj, a otvaranje je planirano sljedeće godine u popularnom ljetovalištu Opatiji.

Tvrtka Katarina Line d.o.o. potpisala je ugovor s Hiltonom za novi hotel Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton. Otvorenje se očekuje u ožujku 2024. godine. Hotel s 54 sobe bit će prvi hotel Curio Collection by Hilton brenda u Hrvatskoj.

Hotelom će upravljati Zagreb City Hotels d.o.o., koji trenutno upravlja s tri Hilton hotela u Zagrebu: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb.

Curio

Katica Hauptfeld, Katarina Line d.o.o. izjavila je: “Oduševljeni smo što radimo s Hiltonom na predstavljanju brenda Curio Collection by Hilton hrvatskom tržištu. Opatija je fantastično cjelogodišnje odredište i poznata rivijera, kolijevka hrvatskog turizma s prvim hotelom izgrađenim početkom 1884., a ovaj novoizgrađen hotel s 5 zvjezdica kombinirat će pogodnosti koje gosti mogu očekivati od vrhunskog brenda Hilton s lokacijom u srcu grada Opatije. Radujemo se što ćemo sljedeće godine dočekati svoje prve goste.”

Hotel će uz 54 sobe i apartmana imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom za opuštanje gostiju s pogledom more i centar. Uz bazen na krovu hotela, hotel će imati i zatvoreni bazen s SPA centrom i bogatom ponudom raznovrsnih tretmana.

Za poslovne goste dostupne su sobe s opremljenim radnim prostorom, hotelski višenamjenski prostor za sastanke od 100 četvornih metara za održavanje raznih poslovnih sastanaka, a posjetiteljima će biti dostupno i više od 50 parkirnih mjesta.

Curio

Hotel počinje s radom početkom ožujka 2024. godine, a zapošljavanje na svim pozicijama operativnih odjela kreće od rujna ove godine.

Svi zainteresirani koji bi željeli postati dio Hilton tima i ostvariti karijeru u hotelu 5 zvjezdica koji će biti otvoren tijekom cijele godine, mogu poslati životopis i prijavu putem e-maila [email protected]

Što nudimo:

  • mogućnost za profesionalni razvoj i napredovanje
  • posao u inovativnom i poticajnom okruženju
  • stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore
  • rad u ambicioznom timu profesionalaca
  • okruženje koje poštuje najviše standarde hotelijerstva
  • kao član tima imate mogućnost putovanja i rezervacija Hilton hotela diljem svijeta po pristupačnim cijenama kroz Team member travel program.

Petak, 21.07.2023. / Curio Collection by Hilton