Studenti, javite se

Grad Split raspisao natječaj za stipendije, mjesečne potpore se kreću od 800 do 1000 kuna

Grad Split raspisao natječaj za stipendije, mjesečne potpore se kreću od 800 do 1000 kuna

Grad Split objavio je Natječaj za stipendiranje darovitih studenata i naknadu dijela troškova školarine studentima poslijediplomskih doktorskih studija u akademskoj godini 2021./2022. Kroz natječaj će se dodijeliti 130 stipendija redovitim studentima i deset naknada troškova školarine za studente poslijediplomskih studija. Stipendije će se isplaćivati mjesečno.

Za studente koji se školuju u Splitu ili izvan grada u programima splitskog Sveučilišta to će značiti 800 kuna, a za studente koji se školuju izvan Splita, u studijskim grupama koje ne postoje na Sveučilištu u Splitu 1000 kuna mjesečno. Studentima poslijediplomskih doktorskih studija stipendija znači jednokratnu isplatu 7000 kuna za pokrivanje dijela troškova studija.

Tekst Natječaja objavljen je 26. studenog na oglasnoj ploči Gradske uprave i na Službenoj internetskoj stranici Grada Splita. Rokovi prijave su 15 dana od objave za studente te 30 dana od objave za doktorande.

Više na poveznici: https://www.split.hr/brzi-linkovi/natjecaji-i-oglasi/natjecaji-za-stipendiranje-i-sufinanciranje-ucenika-i-studenata

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 26.11.2021.