Evo što je Spar omogućio svojim zaposlenicima u trgovini kako bi više vremena provodili sa svojim obiteljema

Evo što je Spar omogućio svojim zaposlenicima u trgovini kako bi više vremena provodili sa svojim obiteljema

Svim našim djelatnicima svakodnevno prije ulaska u prodajni prostor mjerimo tjelesnu temperaturu, rekli su iz tvrtke.

Kako bi osigurali maksimalnu zaštitu za sve naše djelatnike i omogućili im više slobodnog vremena, u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama smanjili smo broj radnih dana.

Djelatnici u trgovinama podijeljeni su tako u dvije grupe, na način da jedan tjedan rade tri dana, a drugi četiri dana u tjednu. Takvim radnim rasporedom maksimalno smanjujemo kontakte među djelatnicima te povećavamo njihovu sigurnost, a radnici imaju više slobodnih dana u tjednu koje mogu provesti u krugu svoje obitelji.

Neke od zaštitnih mjera koje smo uveli ranije su zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. Također, svim našim djelatnicima svakodnevno prije ulaska u prodajni prostor mjerimo tjelesnu temperaturu. U svim SPAR i INTERSPAR trgovinama postavili smo i zaštitne barijere od pleksiglasa na svim blagajnama, a djelatnicima na samoposlužnim blagajnama omogućili smo zaštitne vizire.

Preuzeto sa poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 03.04.2020. / poslovni.hr