Emil Tedeschi otkrio zašto novu tvornicu grade baš kod Varaždina

FOTO: atlanticgrupa.com (media)

Emil Tedeschi otkrio zašto novu tvornicu grade baš kod Varaždina

Čelnik Atlantic grupe Emil Tedeschi komentirao je odluku kompanije da novu tvornicu Argeta pašteta gradi upravo kod Varaždina.

Atlantic je nedavno kupio oko 41.000 kvadrata zemljišta u poslovnoj zoni u Gornjem Knegincu južno od Varaždina. Kasnije su priopćili kako tamo grade tvornicu pašteta, piše danica.hr.

Tedeschi je otkrio kako postojeće tvornice Argete u slovenskoj Izoli i bosanskim Hadžićima rade sedam dana u tjednu u tri smjene i svi su kapaciteti popunjeni.

Nakon analize 40-ak poslovnih zona u Hrvatskoj i okolnim zemljama, Varaždin, odnosno Kneginec, se pokazao kao najbolja lokacija za takvu investiciju po svim kriterijima, navodi šef Atlantica. 

'Da se više isplatilo u nekoj drugoj zemlji, gradili bismo tamo. Logika iza naše odluke je isključivo poslovna', ističe Tedeschi.

Riječ je o investiciji vrijednoj oko 380 milijuna kuna koja bi trebala biti dovršena do konca 2023. godine i otvorit će do 150 novih radnih mjesta.


Izvor: danica.hr 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 06.04.2021.