Dva poznata domaća hotela uvode veliku novost u svoju ponudu

Foto: Bonavia radni prostor

Dva poznata domaća hotela uvode veliku novost u svoju ponudu

Turistički sektor posebno je pogođen pandemijom te se hotelske kuće nastoje najbolje prilagoditi situaciji

Tako je i u Hrvatsku ovih dana stigla ponuda koja već pomalo postaje svjetski trend.

Valamar Riviera u ponudu Valamar Diamant Hotela 4* u Poreču uvodi novu ponudu „Work from Hotel„ koja će vrijediti za razdoblje od 1. studenog 2020. do 20. ožujka 2021. godine. Ponuda uključuje 15% popusta na smještaj za minimum 3 noćenja.

Ugodno i mirno okruženje Valamar Diamant Hotela 4* idealno je za goste koji svoj ured žele premjestiti na obalu i za sve one koji svoj odmor žele produljiti i nadolazeće razdoblje provesti u hotelskom ugođaju s brojnim sadržajima. Gosti će tako u ponudi hotela moći odabrati udobne suitove s pogledom na more ili park te uživati u mnogim pogodnostima „Workation Deala“, koji je postao popularan svjetski trend.

Kako bi se prilagodili novonastaloj situaciji u turističkom sektoru uzrokovanoj pandemijom Covid -19, u Plavoj Laguni odlučili su u Hotel Bonavia Plava Laguna u Rijeci uvesti nove ponude. Riječ je o usluzi „home office in a hotel“ u kojoj se korisnicima nude paketi za korištenje hotelskih soba za ured tijekom radnog dana. Paket uključuje kvalitetnu wi-fi vezu, doručak dobrodošlice u sobi te korištenje teretane, a nakon napornog radnog dana, gosti dobivaju i mogućnost za korištenje wellness oaze u sklopu hotela.

Za one koji imaju potrebe za sastanke, na raspolaganju je jedna od konferencijskih sala, a korištenje sale je za gosta hotela besplatno u trajanju od dva sata dnevno.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 04.11.2020. / www.poslovni.hr