Dukat donira 30.000 litara mlijeka

Dukat donira 30.000 litara mlijeka

Mljekara Dukat uvodi izvanrednu donaciju proizvoda Hrvatskom Caritasu pa će mu tako donirati 30.000 litara mlijeka kroz tri uzastopna mjeseca ukupne vrijednosti 225.000 kuna, priopćili su u četvrtak iz Dukata.

Dukat je odgovorio na novonastale potrebe zbog epidemije koronavirusa i potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu te uvodi izvanredne donacije proizvoda Hrvatskom Caritasu.

Tako će Dukat uz donacije koje redovno provodi od 2015. godine, donirati i izvanrednu donaciju 30.000 litara mlijeka kroz tri uzastopna mjeseca, ukupne vrijednosti 225.000 kuna.

Donacije će biti raspoređene građanima posebno ugroženim epidemijom koronavirusa, ali i građanima koji su pretrpjeli materijalne štete u potresu.

Unatoč otežanim okolnostima i povećanom opsegu posla, Dukatova logistika nastavlja redovno prevoziti doniranu robu u sve dijelove zemlje.

Dukatova uloga lidera u doniranju hrane u Hrvatskoj potvrđena je dvije godine zaredom priznanjem „Najdonator“. Posljednje priznanje Dukat je zaslužio kao najveći pojedinačni donator hrane u Hrvatskoj u 2018. godini, kada je  donirao 192 tone mliječnih proizvoda, odnosno četvrtinu sveukupno donirane hrane u Hrvatskoj. Priznanje je Dukatu dodijeljeno u travnju 2019. u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Subota, 28.03.2020.