Država daje u zakup 16 prostora, početna cijena 4 eura za metar kvadratni

Foto: preuzeto s https://hr-nekretnine.hr/

Država daje u zakup 16 prostora, početna cijena 4 eura za metar kvadratni

Državne nekretnine objavile su u srijedu natječaj za desetogodišnji zakup državnih poslovnih prostora na 15 lokacija u gradu Rijeci i jednoj u Novom Vinodolskom.

Poslovni prostori koji se daju u zakup pretežno se nalaze u trećoj gradskoj zoni i početna im je zakupnina četiri eura za metar kvadratni (m2), a po dva poslovna prostora mogu se zakupiti u prvoj i drugoj zoni grada Rijeke.

U prvoj zoni riječ je o lokalu veličine 11 kvadrata s početnom cijenom zakupa od 12 eura/m2, a smješten je u nizu lokala uz riječki Mrtvi kanal, odnosno nekadašnje staro korito Rječine. Drugi prostor koji se daje u zakup u prvoj zoni s istom početnom zakupninom veličine je 133 m2 i nalazi se na adresi Janeza Trdine 9A, nedaleko Trga svete Barbare i udaljen svega 100-ak metara od riječkog Korza.

Dva poslovna prostora koja se u zakup daju u drugoj gradskoj zoni na istoj su lokaciji, Školjić 7B i 7D, jedan je ulični, drugi dvorišni, oba su veličine 70-ak kvadrata i početna im je mjesečna zakupnina 6 eura/m2.

S obzirom na to da najbolji ponuditelji na javnom natječaju prostore zakupljuju u viđenom stanju, prije podnošenja ponuda svi zainteresirani mogu ih pogledati 7. i 8. veljače 2023. prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu. Na natječaju mogu sudjelovati pravne osobe, udruge i fizičke osobe s registriranim obrtom ili samostalnom profesionalnom djelatnošću...

Ostatak vijesti dostupan je na Poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 18.01.2023. / Poslovni dnevnik