Donosimo Oglasnikovu tjednu ponudu poslova u Zagrebu, na Jadranu i u inozemstvu

Donosimo Oglasnikovu tjednu ponudu poslova u Zagrebu, na Jadranu i u inozemstvu

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

 

Tvrtka Diarez d.o.o., bavi se reparaturom strojeva za obradu kamena, i traži radnika u radionici (m/ž) koji ima SSS strojarskog / bravarskog smjera, vozačku dozvolu B kategorije te ima poželjno radno iskustvo. Od odabrane osobe očekuje se osnovno poznavanje rada s ručnim alatima te odgovoran odnos prema radu, sposobnost samostalnog rada te rada u timu. Zauzvrat poslodavac nudi sigurnu plaću, korektnu radnu atmosferu u već uhodanom timu, kao i razne mogućnosti usavršavanja u struci. Prijavite se.

 

Tvrtka iz Zagreba zapošljava vozača (m/ž) s C i E kategorijom. Poželjan je COD 95, a potrebno je i znanje rukovanja hidrauličkom dizalicom. Riječ je o stalnom radnom odnosu s mjesečnim primanjima od 8.500 kn (37 kn/h) uz dodatne bogate dnevnice. Mala prednost daje se kandidatima iz Zagreba – aplicirajte.

 

Trgovina mješovite robe iz Zagreba (Maksimir), u potražnji je za trgovkinjom/trgovcem, koju/kojeg očekuje samostalni rad i mjesečna primanja od 4.000 kn, te božićnica, uskrsnica i regres. Ako vas zanima stalni radni odnos, sa slobodnim nedjeljama, provjerite kontakt podatke poslodavca na linku i prijavite se.

 

Euro-vrt d.o.o., renomirana je tvrka koja traži servisera-mehaničara (m/ž) vrtnih i poljoprivrednih strojeva. Uvjeti za prijavu obuhvaćaju završenu industrijsku ili obrtničku školu, radno iskustvo (ili bez njega), vozačku dozvolu B kategorije, poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu (Word, Excel).  Radi se o stalnom radnom odnosu uz uvjet stručnog osposobljavanja. Nudi vam se stimulativna i redovita plaća, stalan posao i mogućnost stručnog osposobljavanja uz polaganje majstorskog ispita. Sasvim dovoljno razloga za klik i prijavu.

 

Bistro 'Bonkas' na Ravnicama traži pizza majstora (m/ž) za stalni radni odnos. Stupanj obrazovanja nije bitan, jedino je važna vještina u pripremi pizze. Prijave se zaprimaju mailom, osobno ili telefonom. Svi detalji su na linku.

 

U restoranu 'Do mora' i 'Starac i more' u ACI Marina na otoku Murteru (Jezera) traži se kuhar i roštilj majstor (m/ž). Nudi vam se mogućnost edukacije, a osigurani su vam i smještaj i hrana. Plaća je iznad prosjeka i isplaćuje se u roku. Početak rada: odmah! Stoga, ne gubite vrijeme – prijavite se.

 

Tvrtka 'BB gradnja' iz Zagreba traži kraniste (m/ž), za rad u Zagrebu i na moru. Riječ je o stalnom radnom odnosu, pa ukoliko vas zanima ovo područje rada i imate potrebne kvalifikacije – prijavite se.

 

Za rad u Zagrebu i u Njemačkoj traže se električari, elektroinstalateri (m/ž). Odlični uvjeti rada i stalni radni odnos, razlog su da kliknete na link, informirate se o kontakt podacima poslodavca i prijavite se u što kraćem roku.

 

Metali i Staklo d.o.o., moderna projektna tvrtka za izvedbu aluminijskih i staklenih konstrukcija s 35-godišnjim iskustvom na tržištu, traži više radnika (m/ž) za rad u proizvodnji i montaži. Iskustvo je  poželjno, no nije uvjet za prijavu. Rad se obavlja u dobro opremljenoj radionici u Zagrebu i na povremeno terenu, uglavnom na jadranskoj obali. Od odabranog kandidata/kandidatkinje očekuje se osnovno poznavanje rada s ručnim alatima te odgovoran odnos prema radu. Za uzvrat vam se nudi sigurna plaću (koja nije fiksna), korektna radna atmosfera, kao i razne mogućnosti usavršavanja u struci. Sretno s prijavama.

 

Gasthaus Wanderheim zapošljava pomoćnu djelatnicu u kuhinji (m/ž) za rad u restoranu u Njemačkoj. Početna plaća iznosi 1.200 eura neto, a osigurani su vam hrana, prijevoz i smještaj. Znanje njemačkog jezika nije potrebno, a ugovor se zasniva na stalni radni odnos ili prema dogovoru (sezona npr.). Kontaktirajte poslodavca putem maila s linka i očekujte njegov poziv!

 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

 

Oglasnik.hr

Četvrtak, 04.07.2019.