Donosimo Oglasnikovih 16 poslovnih prilika za prijavu u kratkom roku

Donosimo Oglasnikovih 16 poslovnih prilika za prijavu u kratkom roku

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima! 

Restoran „Spare Ribs Grill”, smješten u sklopu Športskog centra Rudeš, zapošljava domara/radnika na održavanju ugostiteljskog objekta (m/ž) i spremačicu/čistačicu (m/ž). Pored raznovrsne ponude restorana očekuje vas i odlična domaća atmosfera, za koje je zaduženo upravo ljubazno osoblje. Postanite dio ovog tima i prijavite se.

MediClin GmbH & Co. KG za dva staračka doma zapošljava medicinske sestre/medicinske tehničare (m/ž) u južnoj Njemačkoj. Poslodavac će 14. i 15.10. posjetiti Zagreb kako bi i osobno upoznao buduće kandidate, pa ako ste zainteresirani prijavite se putem maila iz oglasa za posao.

Tvrtka „B.B. gradnja“ traži poslovođe gradilišta (m/ž), za rad u Zagrebu i na terenu. Kontakt telefon možete pronaći u oglasu te na vrijeme doznati uvjete i način prijave. 

Kozmetički salon „Lijepa&Zdrava“ u samom centru grada, traži kozmetičarku za stalni radni odnos. Važno je poznavati izradu trajnog laka, pa ako ste savladali tu vještinu aplicirajte na ovaj natječaj.

Pekarna na Kvaternikovom trgu traži pekara (m/ž) koji će svoj posao obavljati u noćnim i dnevnim smjenama. Poslodavac nudi dobre uvjete rada, sukladno Vašem znanju, iskustvu i razini samostalnosti. Prijaviti se možete telefonskim putem, pa provjerite kontakt podatke u oglasu.

Traži se univerzalna djelatnica (m/ž) za rad na recepciji, za spremanje soba te vođenje posla u pansionu u Dubravi. Obavezno je znanje engleskog jezika, kao i rad na PC-u. Plaća koju možete očekivati iznosi 7.000 kn, a osigurana vam je i prijava te slobodan dan. Ponude možete poslati putem SMS poruke, na broj telefona s linka.  

Miks poznatih svjetskih kuhinja, pod jednim krovnim nazivom – „FOOD CITY“, zapošljava na 4 pozicije u Zagrebu. Traže se Wox/Mex/Pasta majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar (m/ž) i djelatnik u FOODIE restoranu (m/ž). Provjerite uvjete pozicija na linku i prijavite se, najkasnije do 28.09.

Restoran u Njemačkoj (Bayern) traži pizza majstora (m/ž). Nudi vam se stalni radni odnos s prehranom, osiguranim stanom, vrhunskim primanjima, i odličnim uvjetima rada. Popunite ovo radno mjesto klikom na link, gdje vas očekuju svi podaci oko prijave.

Firma Nering d.o.o. iz Sesveta zapošljava majstore, pomoćne radnike, montere s iskustvom, za stalni radni odnos. Bavit ćete se s izgradnjom vodovoda i prometnica u Zagrebu, pa ukoliko ste zainteresirani, javite se putem maila iz oglasa.  

Za održavanje i popravak bowling staza traže se serviseri (m/ž). Rad se obavlja u centru Zagreba, a prednost imaju kandidati koji poznaju mehaniku, kao i osnove engleskog jezika. Dodatne informacije možete saznati telefonskim putem, pa provjerite kontakt podatke na linku.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Petak, 20.09.2019.