Donacija Francka za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije

Donacija Francka za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije

Franck će i u mjesecima koji slijede nastaviti kontinuiranu pomoć stradalima u razornom potresu

Kako bi iskazao svoju solidarnost s građanima na potresom pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, Franck je osigurao donaciju u vrijednosti višoj od 400.000 kuna, od čega 200.000 kuna u financijskim sredstvima.

Upravo će ti proizvodi, kao i donirana sredstva, kroz mrežu i uz pomoć volontera Hrvatskog Crvenog križa biti raspoređeni potrebitima i stradalima u potresu. Podrška unesrećenima važna je i u stoga Franck će i u mjesecima koji slijede, nastaviti kontinuiranu pomoć stradalima u razornom potresu.

U zajedničku akciju pomoći uključio se i Franckov logistički partner koji je osigurao prijevoz doniranih proizvoda prema stradalim mjestima u Sisačko-moslavačkoj županiji. Roba je dostavljena na skladišta Crvenog križa u Petrinji, Glini, Sisku i Hrvatskoj Kostajnici kako bi se što učinkovitije pokrilo sva pogođena područja, a proizvodi usmjerili tamo gdje su najpotrebniji.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 27.01.2021. / novac.jutarnji.hr