DOK-ING donirao zaštitnu opremu u vrijednosti 100 tisuća kuna

DOK-ING donirao zaštitnu opremu u vrijednosti 100 tisuća kuna

Vodeća hrvatska tvrtka u razvoju i proizvodnji daljinski upravljanih sustava za humanitarno razminiranje, podzemno rudarstvo te upravljanje u kriznim situacijama donirala je Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske zaštitnu opremu u vrijednosti 100 tisuća kuna.

Izazovna vremena, poput ovoga u kojemu se našao cijeli svijet, zahtijevaju složnost i solidarnost unutar zajednice. Kako bi dao svoj doprinos zajedničkoj borbi protiv širenja epidemije koronavirusa, DOK-ING je donirao zaštitnu opremu ukupne vrijednosti 100 tisuća kuna Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske, a prvi dio donacije je isporučen danas.

Već 30 godina društvena odgovornost i solidarnost predstavljaju jedne od temeljnih DOK-ING-ovih vrijednosti. Svojim inovacijama u području razminiranja, DOK-ING je imao veliku ulogu i odgovornost u razminiranju poslijeratne Hrvatske, a time i čast izravno doprinijeti kvaliteti života svih građana. Potporu svojim sugrađanima DOK-ING nastavlja pružati i u ovoj izvanrednoj situaciji u nadi da će donacijom pomoći zajedničkoj borbi za zdravlje i sigurnost građana Republike Hrvatske.

„Sigurnost i zaštita ljudskih života pomoću inovativnih strojeva oduvijek je bila misija našega poslovanja. Međutim, našli smo se u izvanrednoj situaciji kada jedino čovjek može pomoći drugome čovjeku, a solidarnost i zajedništvo predstavljaju jedini put i rješenje. Odlučili smo učiniti pravu stvar i donirati zaštitnu opremu Stožeru civilne zaštite kako bi pomogli očuvanju zdravlja naših sugrađana, svih onih koji neumorno spašavaju oboljele, kao i onih koji svojim radom čine da zajednica i dalje funkcionira.“, izjavio je Vjekoslav Majetić, osnivač DOK-ING-a.

Proteklih nekoliko tjedana sukladno uputama nadležnih tijela, DOK-ING je uspješno prilagodio svoje poslovanje novonastalim uvjetima te poduzeo sve mjere kako bi zaštitio svoje zaposlenike i osigurao kontinuitet poslovanja.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 16.04.2020.