Dinamične i isplative poslove nude: McDonalds, Falkensteiner, Bluesun Hotels & Resorts i brojni drugi poslodavci

Dinamične i isplative poslove nude: McDonalds, Falkensteiner, Bluesun Hotels & Resorts i brojni drugi poslodavci

Trenutno raspoloživa radna mjesta u turizmu i ugostiteljstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno! 

McDonald's u svoj porečki tim pridružuje managera/icu na treningu. Odabrani kandidati imaju priliku kroz šestomjesečni programski trening naučiti bazične poslove, usavršiti svoje upravljačke vještine, organizacijske sposobnosti te se kvalificirati za radno mjesto unutar managment tima, zaduženog za rukovođenje cijelog restorana. Traže se timski igrači, spremni na učenje i fleksibilnost. Ako se pronalazite u opisu, znate što vam je činiti – klik na brzu prijavu.

Falkensteiner Hotel & Residences, poznata holeska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, poziva zainteresirane kandidate da se prijave na 4 otvorene pozicije: sobarica (m/ž), konobar / pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž) i pomoćnik voditelja tehničkog održavanja (m/ž). Marljivost, pouzdanost i kolegijalnost uvijek se cijene, pa ako imate ove kvalitete, a 'gladni' ste novih poslovnih izazova, aplicirajte na odabrani natječaj već danas.

Pet-it-duo d.o.o. / Good Food, restoran raznolike ponude jela, poziva zainteresirane kandidate da se prijave za pozicije: samostalni kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i konobar / prodavač (m/ž). Ako se pronalazite u nekoj od navedenih pozicija, ne oklijevajte s prijavom.

Hotel Timun, nalazi se na desnoj strani uvale Pokrivenik, na samo 10 metara udaljenosti od mora, na otoku Hvaru. Zbog pojačanog poslovanja zapošljava recepcionera (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), spremača (m/ž), konobara (m/ž) i šankera (m/ž). Prijavese zaprimaju do 14.09, pa provjerite uvjete.

Hotel Phoenix, obiteljski je hotel s tri zvjezdice, suvremeno opremljen, smješten u Starom Čiču, udaljen samo 2 kilometra od Velike Gorice u smjeru Siska. Hotel ima 12 soba, restoran, caffe bar, vip salon te salu za svadbene svečanosti. Trenutno u svoj tim pridružuje novog kolegu/kolegicu na poziciji kuhara (m/ž).

posao.hr, za klijenta, zapošljava voditelja malog hotela s kafićem i restoranom (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Upravljate ćete svakodnevnim radom kafića, izdavat ćete sobe (12) i apartmane (3) te upravljati timom od 5 zaposlenika. Također, očekuju vas i marketinški poslovi, poslovi oglašavanja na booking portalima (Booking.com, Airbnb.com itd.). Ako ste spremni na sve izazove koje ova pozicija nudi, aplicirajte.

Otok Gromela Dalmacija d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Mirci, naselju u Supetru na otoku Braču. Potrebni su kadrovi: pomoćni kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), spremačica (m/ž) i brojni drugi. Iz apartmana Gromela pruža se prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora. Svega desetak metara od apartmana prostire se pješčana plaža skrivena u hladovini borova. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, svakako aplicirajte na jedan od ponuđenih natječaja.

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 10 zanimljivih pozicija u Bolu, Supetru, Starigradu Paklenici, Omišu i Tučepima. Traže se: recepcioner (m/ž), wellness terapeut (m/ž), kuhar (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Schanzer posao d.o.o. ima više od 15 poslova u ponudi, za rad u Njemačkoj. Pomoćni kuhar (m/ž), njegovatelj (m/ž), soboslikar (m/ž), predstavljaju tek mali dio ponude koja vas očekuje. Kompletnu ponudu poslova možete pogledati na linku te izvršiti prijavu najkasnije do kraja kolovoza.

Aci-Ugostiteljstvo d.o.o. (Restoran Casablanca) u Zagrebu zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), konobara (m/ž) i kuhara (m/ž). Restoran se nalazi u sklopu FER-a i nudi brojne mogućnosti za vaš profesionalni rast. Svakako provjerite uvjete na linku.

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Četvrtak, 22.08.2019.