Digitalizacija Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vrijedna 93,5 milijuna kuna

Digitalizacija Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vrijedna 93,5 milijuna kuna

U vrijeme korona virusa SARS CoV 2 virusa i COVID 19 bolesti svima je postalo jasno kolika je važna digitalizacija, Država bez papira je moguća ali za to se svi trebaju potruditi što god tko o tome mislio jer mnogi ne prihvaćaju baš račune u digitalnom obliku. Međutim, ministarstvo uprave uskoro bi ipak moglo pustiti u rad sustav e-Poslovanje dakle isti sustav kao sustav e-Građani samo za tvrtke, a ministarstvo rada i mirovinskog sustava pokreće projekt digitalizacije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

U međuvremenu su najavili kako će Hrvatski zavod za zapošljavanje krenuti u veliki proces informatizacije i digitalizacije i digitalne transformacije koji će se financirati i sredstvima iz fondova Europske unije. Za ovaj projekt HZZ dobit će 93,51 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU.

U sklopu ovog projekta Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) ojačat će svoje kapacitete poboljšanjem opsega, dostupnosti, kvalitete i prilagodljivosti usluga koje pruža svojim korisnicima. Projektom će se provesti digitalizacija i informatizacija poslovnih procesa HZZ-a temeljena na novim organizacijskim, poslovnim i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama te jačanje kapaciteta HZZ-a, čime će se unaprijediti kvaliteta postojećih te razviti nove usluge HZZ-a prema korisnicima.

Ovu i slične vijesti pronađite na ictbusiness.info

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 08.05.2020. / ictbusiness.info