DGIZ organizira Dane otvorenih vrata i 2. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i zaštite okoliša

DGIZ organizira Dane otvorenih vrata i 2. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i zaštite okoliša
Društvo građevinskih inženjera Zagreb (DGIZ) organizira 8. i 9. rujna 2023. (petak i subota) na istočnoj strani jezera Bundek, po sedmi put svoje tradicionalne Dane otvorenih vrata DGIZ-a. Također, u sklopu Dana otvorenih vrata organiziramo i 2. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i zaštite okoliša.

Partner događanja je Hrvatski zavod za norme (HZN), pokrovitelj događanja je Hrvatski inženjerski savez (HIS), medijski pokrovitelji su medijska kuća 24sata, portal Emajstor i časopis Građevinar, a podržavaju ga i BAU 2025. te BAUMA 2025.

Hrvatski zavod za norme (HZN) partner i izlagač na na Danima otvorenih vrata DGIZ-a i 2. Međunarodnom sajmu graditeljstva, opremanja i zaštite okoliša, predstavit će se na štandu "Normoteka na Bundeku" i omogućiti posjetiteljima besplatan uvid u norme. Također će kroz tri pojedinačne prezentacije i jednu panel govoriti na temu normizacije u području graditeljstva.

HZN-ov Linkedin profil: Hrvatski zavod za norme | LinkedIn
Na linkovima u nastavku se nalaze sve fotografije, najave i dodatne informacije.

Panel rasprava o normizaciji u području graditeljstva s predstavnicima HZN-a / Novosti / HRN4You
HZN - partner i izlagač na Danima otvorenih vrata DGIZ-a i 2. Međunarodnom sajmu graditeljstva, opremanja i zaštite okoliša / Novosti / HRN4You

Ulaz je besplatan!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr