Besplatna radionica za karijerno savjetovanje - komunikacijske vještine u Rijeci

Besplatna radionica za karijerno savjetovanje - komunikacijske vještine u Rijeci

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Radionicu za karijerno savjetovanje – komunikacijske vještine koju Filozofski fakultet u Rijeci organizira u suradnji s Logos edukacijama j.d.o.o. Radionica će se održati u četvrtak, 13. listopada 2022., u prostoriji F-138 s početkom u 13:15 sati.  

Namijenjena je studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju Fakulteta te sve zainteresirane ljubazno molimo da se prijave putem obrasca dostupnog na linku https://forms.office.com/r/PZg9ViL59x

Opis radionice 

Važnost komunikacijskih vještina u društvu i svijetu u kojemu živimo naglašava se u svim sferama rada i djelovanja, a osobito u zanimanjima u kojima se svakodnevno radi s ljudima, posredno ili neposredno. Zbog toga je važno osvijestiti vlastite komunikacijske kompetencije te stjecati nova znanja te njima nadograđivati postojeća kako bi se te vještine izoštravale i postajale sve svrsishodnije i prilagođenije različitim situacijama u kojima se svakodnevno nalazimo. Zbog toga ćemo vam na početku dati nekoliko osnovnih informacija o tome što je komunikacija, što komunikaciju obuhvaća te koje su sve razine komunikacije. Potom ćemo se osvrnuti na prvu važnu točku svake komunikacije, a to je aktivno slušanje. Polaznici će promišljati o svojemu slušanju, ometačima slušanja te će naučiti neke tehnike aktivnoga slušanja kroz vježbu. Osim verbalne, za stvaranje dobroga komunikacijskoga ozračja i prijenosa autentičnosti važna je neverbalna komunikacija te će polaznici u drugome dijelu radionice doznati osnovne informacije o neverbalnoj komunikaciji i njezinim zakonitostima. Kroz vježbe će je osvijestiti i promisliti o znakovima koje svakodnevno rabe. 

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 11.10.2022.