Badel 1862 pokrenuo online platformu za edukaciju ugostitelja i imaju već 1700 prijava

Badel 1862 pokrenuo online platformu za edukaciju ugostitelja i imaju već 1700 prijava

Kako bi podržao velik broj konobara i barmena te drugih ugostiteljskih djelatnika koji su ovih dana kod kuće i bez mogućnosti rada Badel 1862 je pokrenuo besplatnu on line platformu za edukacije i stručno usavršavanje za sve koji rade u sektoru ugostiteljstva.

“Badel 1862 blisko surađuje s turističkim i ugostiteljskim sektorom i htjeli smo im na neki načn pomoći. Odlučili smo se omogućiti svima koji rade u ugostiteljstvu da se se dodatno educiraju sada kada imaju više slobodnog vremena. I očito je to ono što im treba jer smo u svega tjedan dana od kada su otvorene prijave primili njih više od 1700 što je najbolja potvrda da se radi o dobrodošloj inicijativi”, kazao je Vanja Bartolec, direktor marketinga Badela 1862.

Budući da su ugostiteljski i turistički sektor među najviše pogođenima aktualnom krizom pandemije COVID-19, cilj Badelovih edukacija je pomoći svima koji rade u ugostiteljstvu da steknu dodatna znanja i vještine kako bi kasnije bili još kompetentniji na tržištu, a hrvatsko ugostiteljstvo dodatno podiglo razinu kvalitete.

Svi prijavljeni imat će priliku, kroz period od četiri tjedna, usavršiti znanja i vještine iz područja poznavanja i serviranja jakih alkoholnih pića, vina i koktela, kao i iz područja kulinarstva te psihologije potrošača.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

_____________

Pogledajte i aktivne oglase za posao u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 23.04.2020. / novac.jutarnji.hr