Američka ambasada zapošljava - plaća oko 180.000 kuna

Američka ambasada zapošljava - plaća oko 180.000 kuna

Američka ambasada ima otvorene dvije radne pozicije – potrebno je odlično znanje engleskog jezika, a nudi se plaća oko 180.000 kuna

Američka ambasada zapošljava na pozicijama Housing Clerk (m/ž) i Management Associate (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Poslodavac za ove poslove nudi plaću oko 180.000 kuna godišnje. Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog. Uvjeti za zaposlenje uključuju dobre komunikacijske vještine i relevantno radno iskustvo. Traži se računalna pismenost i poznavanje MS Office sustava.

Za poziciju Housing Clerk (m/ž) potrebno je dobro znanje zagrebačkog tržišta nekretnina. Za poziciju Management Associate (m/ž) potrebne su spisateljske sposobnosti te viša stručna sprema. Rok prijave je 31.srpnja. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Prijavite se na slične poslove kao što su voditelj projekata (m/ž) u Zagrebu, voditelj ureda (m/ž) u Zagrebu ili radite od kuće Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž).

Ostalu bogatu ponudu poslova pogledajte na portalu posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 21.07.2020.