Američka ambasada nudi godišnja primanja oko 327.120 kuna – potrebna srednja stručna sprema

Američka ambasada nudi godišnja primanja oko 327.120 kuna – potrebna srednja stručna sprema

Aplicirajte za ovaj posao u Zagrebu i zarađujte godišnje 327.120 kuna – traži se minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika

Američka ambasada zapošljava na poziciji Realty Assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Radni zadaci obuhvaćaju pretraživanje kuća i stanova, održavanje kontakta s agencijama za nekretnine i iznajmljivačima, preispitivanje četvrti zbog potencijalnih nekretnina i slično.

Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Očekuje se minimalno trogodišnje iskustvo rada na pozicija korisničke podrške.Također, uvjet je poznavanje lokalnog tržišta nekretninama. Znanje engleskog jezika obavezan je uvjet, a traži se odlična razina govorenja, pisanja i čitanja engleskog. Od praktičnih znanja od osobe se očekuje znanje rada u MS Office-u, posebive Excel-u, te važeća vozačka dozvola.

Poslodavac osigurava godišnju plaću oko 327.120 kuna. Rok prijave je 7.2. Aplicirajte ovdje.

Prijavite se na slične poslove poput Supply and Customer Service Officer (m/f) u Zagrebu, referent otpreme (m/ž) u Koprivnici ili Personalized Internet Ads Assessor Croatia (m/f) za rad od kuće.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 22.01.2021.