Dala otkaz pa se od 'narcisoidnih šefova' oprostila opakim e-mailom

Dala otkaz pa se od 'narcisoidnih šefova' oprostila opakim e-mailom

- Da niste pri posjetima bili toliko zauzeti flertovanjem s lijepim djevojkama i komentiranjem našeg izgleda, možda biste bolje razumjeli što se događa' - stoji između ostalog u oproštajnom e-mailu.

U mnogim branšama običaj je da zaposlenici koji su na odlasku iz neke firme pošalju cirkularni e-mail svojim kolegama u kojem ih pozdravljaju i zahvaljaju na suradnji, ali jedna je 25-godišnja dizajnerica kuhinja umjesto zahvale i dobrih želja u posljednjem pozdravu "olakšala dušu" i opako se obrušila na svoje šefove.

Nakon što je dala otkaz jer ju je šef kritizirao zbog loših rezultata, Catherine Stewart poslala je opaki e-mail na adrese 4500 zaposlenika te tvrtke u kojem je svoje šefove opisala kao "nezahvalne i narcisoidne muškarce". - Da niste pri posjetima bili toliko zauzeti flertovanjem s lijepim djevojkama i komentiranjem našeg izgleda, možda biste bolje razumjeli što se događa' - stoji između ostalog u oproštajnom e-mailu, piše Daily Mail.

Šefu koji ju kritizirao poručila je da bi on trebao imati važnijih stvari o kojima bi se trebao brinuti, kao što je primjerice neisplata plaća. Ipak napomenula je da osnivač tvrtke u kojoj radi nije bio poput njenih nadređenih te da se on trudio stvoriti ugodno okruženje za rad, ali da nažalost nisi svi bili poput njega. U potpisu je navela da je e-mail od "dizajnerice s najboljom stražnjicom, ali tijelom djeteta".

Petak, 14.02.2020. / vecernji.hr