Bluesun Hotels & Resorts - Vodeći hotelski lanac po razini podrške za zaposlenike

Bluesun Hotels & Resorts - Vodeći hotelski lanac po razini podrške za zaposlenike

Bluesun Hotels & Resorts je prvi hotelski lanac koji je izgradio potpuno novi hotel za svoje zaposlenike. 

Bluesun Hotels & Resorts kao dobar primjer digitalne transformacije

Za ovaj hotelski lanac koji se smjestio na sedam atraktivnih lokacija diljem Hrvatske možemo reći da uspješno prolazi kroz proces digitalne transformacije. Tim procesom značajno su podigli razinu usluga koje pružaju svojim stranim i domaćim gostima.

Kroz digitalne poslovne modele bazirane na novoj tehnologiji i automatizaciji poslovnih procesa, pružaju bolje korisničko iskustvo i personaliziranu uslugu uz značajno smanjenje troškova. Osim naprednih online kanala za komunikaciju s potencijalnim gostima te inteligentnih sustava rezervacije usluga, mogu se pohvaliti i tehnološkim inovacijama unutar same organizacije. Kao dio uspješne formule ističu vertikalnu i horizontalnu integraciju, koja znači da se svi procesi poduzeća povezuju na digitalan način i svi događaji se mogu pratiti u realnom vremenu.

Vodeći hotelski lanac po razini podrške za zaposlenike

Bluesun Hotels & Resorts je prvi hotelski lanac koji je izgradio potpuno novi hotel za svoje zaposlenike. Svi zaposlenici nakon zapošljavanja prolaze obuke i edukacije kako bi došli na svoje radno mjesto spremni na sve situacije koje ih očekuju. Bez digitalne pismenosti zaposlenika, nije moguće provoditi digitalnu transformaciju internih procesa.

Kako bi komunikacija unutar pojedinih odjela bila što efikasnija, koriste se pametni uređaji te vlastite aplikacije. Primjerice, odjeli domaćinstva na svojim mobilnim uređajima u svakom trenutku raspolažu informacijama o statusima soba i rasporedu dnevnih zadaća, a status završenih zadataka u realnom vremenu komuniciraju s managementom hotela. U slučaju nastalog kvara u hotelskoj sobi, domaćice svojim uređajem isti fotografiraju i prosljeđuju odjelu tehničke službe što znatno ubrzava cijeli proces te umanjuje mogućnost ljudske pogreške.


 

Članak u potpunosti pročitajte na linku.

Pogledajte poslove u ponudi ovog poslodavca ovdje.

Srijeda, 19.02.2020. / www.profitiraj.hr