Poslovno putujete? Ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Poslovno putujete? Ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Naravno, ne odnosi se to samo na poslovna putovanja već i na odmore jer mnogi i tad moraju raditi, posebno ako su poslodavci. Stoga, dobro pročitajte što nositi sa sobom dok putujete.

1. Energija
Moderni uređaji lako ostaju bez "struje", a ne možete uvijek pronaći utičnicu na koju biste ih spojili pa napunili. Zato morate uz sebe imati punjače, prijenosne i praktične, morate imati kablove jer bez njih se ni ne možete spajati kad vrijeme to zatraži. Morate biti spremni za američke, europske, britanske... utičnice. Pokušajte imati barem dva pametna telefona, jedno prijenosno računalo i tablet. No, nužno je ipak imati spremno nešto za "puniti" uređaj koji imate uz sebe i bez kojeg ne možete obaviti posao.

2. Produktivnost
Iznimno je bitno u svakom trenutku moći obaviti što trebate, u smislu prijenosa i primanja podataka. Zato imajte uz sebe USB stick, imajte miš koji će ubrzati postupak rada, imajte tipkovnicu i imajte ethernet adapter kako biste mogli brže "prebacivati" podatke, a ne da ovisite o bežičnoj mreži, često nepouzdanoj.

3. Zabava
Često vam treba i nešto što će vas opustiti da budete produktivniji pa imajte slušalice, mogućnost opuštanja uz glazbu, knjigu, film, seriju, igru... Za to vam treba HDMI kabel, treba vam streaming usluga, bilo da se radi o onoj koja omogućuje glazbeni ili video sadržaj. Dakle, nešto što će vam napuniti baterije da možete bolje podnijeti putovanje, ali i rad na daljinu.

Sve to svakako će pomoći da putovanje vezano uz posao učinite lakšim i prihvatljivijim u svakom smislu.

Članak je prenesen s portala ICTBusiness.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.08.2018. / www.ictbusiness.info