Želite zarađivati i do 38.000 kuna? Neki poslodavci nude i plaćen smještaj u Njemačkoj

Želite zarađivati i do 38.000 kuna? Neki poslodavci nude i plaćen smještaj u Njemačkoj

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi u Sloveniji, Njemačkoj, Norveškoj ili Nizozemskoj? Prijavite se!

Nuklearna elektrana Krško traži čak 14 tehničara - asistenta održavanja (m/ž) te 1 tehničara kemijske tehnologije i PRAO-a (m/ž) u Sloveniji. Nudi se ugovor na određeno u trajanju od 12 mjeseci, nakon čega postoji mogućnost produljenja na neodređeno, ako se kandidati dokažu kao dobri radnici. Tehničar asistent održavanja bit će zadužen za osposobljavanje po internom programu za obavljanje radnih zadataka na području održavanja, obavljanje redovnih poslova i radnih zadataka s područja održavanja, izvođenje radova u skladu s administrativnim i procesnim uputama te za obavljanje radnih zadataka prema uputama mentora. Tehničar kemijske tehnologije i PRAO-a izvodi mjerenja, evidentira količine, vrste i aktivnosti RAO-a i unosi te podatke u računalnu bazu, prati i evidentira načine i putove nastajanja radioaktivnih materijala, organizira pripremu i transport radioaktivnih materijala te obavlja druge srodne poslove. Za detalje i prijavu kliknite na link.

BHS, vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton traži elektroničara (m/ž) u području pogonske tehnike i industrijskog mehaničara - montera (m/ž) za montažu strojeva i postrojenja. Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac nudi profesionalnu i visokokvalificiranu strukovnu izobrazbu prema njemačkim standardima, posjećivanje nastave u njemačkoj strukovnoj školi, intenzivan tečaj njemačkog u trajanju od 2 tjedna, regres za godišnji odmor i božićnicu te ostale socijalne naknade. Za više informacija kliknite na link. Požurite s prijavama, zato što je natječaj otvoren do 30.06.

Europska međuvladina organizacija  za korištenje meteoroloških satelita - EUMETSAT je operativna i znanstvena ustanova čiji je zadatak da u ime 30 država članica nadgleda vremenske i klimatske promjene na Zemlji. Ovo poduzeće koristi flotu od čak 10 satelita koji kruže oko planeta. Iz EUMETSAT-atraže osobnog pomoćnika generalnog direktora (m/ž) u Darmstadtu u Njemačkoj. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć generalom direktoru, dogovaranje sastanaka, pripremu govora, prezentacija, izvještaja, planova. Za ovu poziciju nudi se neto plaća u iznosu od oko 38.000 kuna. Osigurano je stalno zaposlenje i početni ugovor u trajanju od četiri godine. Kandidat mora imati iskustvo rada u međunarodnom okruženju, biti organiziran, analitičan, komunikativan te sposoban za kvalitetno obavljanje radnih zadataka čak i u stresnim situacijama. Traži se odlično znanje engleskog jezika, a prednost imaju osobe koje znaju njemački i francuski. Osim toga, potrebno je dobro snalaženje u programima kao što su MS Word, MS Excel, MS PowerPoint i Outlook. Rok prijave na natječaj je 23.07. Prijaviti se možete ovdje.

Adecco Norge, dio Adecco S.A. – svjetski poznate kompanije koja se bavi ljudskim resursima, ima 5 raspisanih natječaja za posao u Norveškoj. Zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Refrigeration Units Mechanic (m/f), Panel Beater (m/f), Light Vehicle Mechanic (m/f), Heavy Vehicle Mechanic (m/f) i Car Painter (m/f)Prijave se zaprimaju do 08.07., pa požurite i aplicirajte na vrijeme.

Eastmen Human Resources BV traži osobe za rad u Nizozemskoj i zapošljava na sljedećim pozicijama: mehaničar (m/ž), zavarivač (m/ž), certificirani TIG zavarivač (m/ž), CNC tokar (m/ž), CNC glodač (m/ž), kemijski laboratorijski tehničar / analist (m/ž). Očekuje vas mirno, predvidljivo radno okruženje, ugodno susjedstvo, rad s dobrim i modernim strojevima… Dobit ćete pomoć koordinatora za cijelo vrijeme trajanja vašeg boravka u Nizozemskoj. Za detalje kliknite ovdje.

Poduzeće BB Bonus traži montere stolarije (m/ž) za rad na ugradnji stolarije. Posao se obavlja i u Hrvatskoj i u Njemačkoj. Poslodavac nudi stalan radni odnos. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.07. kliknite na link.

BSG Baustellen-Service GmbH & Co. KG zapošljava na poziciji Monteur (m/w) für Baustellen-Beschilderung u Njemačkoj. Vaš zadatak bit će postavljanje prometnih znakova. Poslodavac nudi stalan posao, mogućnost dodatnog usavršavanja te može osigurati smještaj. Prijavite se!

Otto Work Force traži slagatelje narudžbi (m/ž), zaposlenike u skladištu (m/ž) i djelatnike za rad u proizvodnji (m/ž) za rad u svjetski poznatim tvrtkama u području logistike koje se nalaze na različitim lokacijama diljem Nizozemske. Poslodavac organizira smještaj i prijevoz te daje 24-satnu dnevnu podršku. Idealan kandidat je fleksibilan, motiviran i ima želju za učenjem i napredovanjem. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Immunes UG, poduzeće iz Njemačke sa sjedištem u Münchenu zapošljava montere protupožarnih instalacija - Sprinklermontere (m/ž). Očekuje se da ste spremni na timski rad, odgovorni i motivirani za rad. Trebate znati engleski i njemački te imati minimalno 1 godinu radnog iskustva. Poslodavac nudi plaću od 14.000 do 18.000 kuna. Smještaj i prijevoz je organiziran. Zaposlit će vas se po njemačkim uvjetima. Zvuči zanimljivo? Aplicirajte!

Tvrtka ms personal & service Gmbh zapošljava na sljedećim pozicijama u Njemačkoj: medicinsku sestru ili tehničara za rad u operacijskoj sali, medicinsku sestru ili tehničara za anesteziju, medicinsku sestru ili tehničara za intenzivnu njegu, njegovatelja ili njegovateljicu te medicinsku sestru ili tehničara. Poslodavac nudi mogućnost trajnog zapošljavanja u nekoj od njemačkih klinika. Znanja i kvalifikacije se razlikuju ovisno o poziciji za koju se planirate prijaviti, a svakako trebate znati koristiti njemački jezik u govoru i pismu, imati EU državljanstvo te volju za radom i radnim usavršavanjem. Za prijavu kliknite ovdje.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 26.06.2020.