Radionice društvenog poduzetništva Most prema uspjehu

Radionice društvenog poduzetništva Most prema uspjehu

Radionice društvenog poduzetništva Most prema uspjehu provodi se od 2015. godine u Gradu Zagrebu s ciljem uvođenja mladih osoba u svijet društvenog poduzetništva i poduzetništva općenito

Program je osmišljen kao set radionica o važnim temama povezanim s poduzetništvom poput vještina vođenja, pregovaračkih i prezentacijskih vještina, izrade poslovnog plana, alata za osobni razvoj i sl.

Radionice će se provoditi od 22. ožujka do 2. travnja 2021. u Gradu Zagrebu i namijenjene su mladim osobama od 18 do 35 godina. Rok za prijavu je petak, 15. ožujka 2021. do 23 sata.

Radionice su besplatne i prijaviti se možete na poveznici http://bit.ly/DPradionice

Radionice će se održavati tri puta tjedno kroz 2 tjedna (ukupno 6 radionica) u novoopremljenoj edukacijskoj dvorani „OAZA Joyful Place“, Radićeva 9, Zagreb.

Uz pomoć trenera polaznici će moći otkriti što to zapravo znači biti poduzetnik, zašto je važno poznavati svoje strasti, talente i tip osobnosti, kako se poslovno pozicionirati na tržištu, zašto je društveno poduzetništvo važno za razvoj društva i koje su navike korisne društvenom poduzetniku.

Do sada je u programu Most prema uspjehu sudjelovalo više od 400 korisnika od kojih više od 70% primjenjuje stečeno znanje u praksi, 75% je osvijestilo vlastitu društveno poduzetničku ideju, a 38 poduzeća bilo je u fazi razvoja tokom trajanja projekta.

Društveno poduzetničke radionice sufinancirane su od Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Putem OAZAe d.o.o. za usluge.

Za dodatne informacije i prijave posjetite službenu stranicu na www.oazainfo.hr/mpu

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 01.03.2021.