Prijavite se za besplatne online treninge Projekta CREMEL

Prijavite se za besplatne online treninge Projekta CREMEL

Lokalna razvojna agencija Pins partner je u Erasmus+ projektu CREative MEdia Lab, skraćeno CREMEL.

CREMEL ima za cilj stvoriti međunarodno strateško partnerstvo u razvoju i testiranju inovativnih sadržaja i metodologija e-učenja koje se odnose na kulturne i kreativne industrije. Projekt CREMEL kombinirat će razvoj novih digitalnih alata s materijalima za obuku kao open-source kako bi se pomoglo stručnjacima u kulturnim i kreativnim industrijama, ali i svim ostalim zainteresiranim, u razvijanju digitalnih kompetencija za prilagodbu novoj digitalnoj transformaciji. Projekt će pridonijeti digitalnoj dimenziji nudeći nove visokokvalitetne prilike za učenje i razvoj vještina za odrasle kroz inovativne sadržaje za e-učenje i metodologije koje se bave kulturnim i kreativnim industrijama fokusirajući se na poboljšanje digitalnih i tehnoloških vještina.

U sklopu navedenog projekt održat će se besplatni online treninzi, a o samom datumu početka bit ćete naknadno obaviješteni.

Prijaviti se možete na: https://www.cremel.eu/pins2/

Teme su sljedeće:
1. Digitalno izdavaštvo
2. Komunikacija, marketing, planiranje sadržaja
3. Upravljanje novim medijima, društvenim mrežama i novim tehnologijama
4. Kreativne vještine
5. Metode e-učenja.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 04.01.2023.