Jednodnevna radionica za razvoj vještina u području upravljanja projektima - Project Management Workshop

Jednodnevna radionica za razvoj vještina u području upravljanja projektima - Project Management Workshop

Neprofitna organizacija koja okuplja entuzijaste iz područja upravljanja projektima – IPMA Hrvatska, i ogranak za mlade projektne menadžere – Young Crew Croatia, već nekoliko godina zaredom organiziraju Project Management Workshop, radionicu koju vode profesionalni i iskusni voditelji projekata iz cijele Hrvatske, ali i svijeta koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima.

Ove godine Project Management Workshop održat će se 12. studenog u Hotelu Trakošćan, a sudionici mogu odabrati jednu od teme radionica:

  • Upravljanje remote i hibridnim timovima
  • Priprema i kontrola proračuna projekta financiranih iz EU fondova

Radionicu „Upravljanje remote i hibridnim timovima“ vodit će Petar Divjanović, voditelj digitalnih HR rješenja u DEKRA Arbeit Group. Kao osoba koja upravlja svojim timom na daljinu, kroz proaktivnu radionicu zajedno će sa sudionicima radionice istražiti kakvu vrstu infrastrukture i kulturu organizacija treba posjedovati te koje projektne korake treba poduzeti kako bi učinkovito upravljala remote i hibridnim timovima koji su uključeni u isporuku projekta. Također, dat će savjete kako motivirati svoj tim da ostane usredotočen i uključen kroz cijeli period takvog načina rada.

Ariana Vela, jedna od najpriznatijih stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji, održat će radionicu na temu „Priprema i kontrola proračuna projekata financiranih iz EU fondova“. Ariana Vela sudjelovala je u pripremi i provedbi više od 500 projekata financiranih bespovratnim sredstvima EU od kojih je najveći projekt tzv. „Pelješki most“, odnosno „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“. Na radionici, uz vježbe na konkretnim primjerima, sudionici će imati priliku naučiti identificirati proračunske troškove i izvore prikupljanja informacija, razumjeti razliku između izvora financiranja i novčanog toka projekta, izraditi proračun projekta te pratiti cjelokupni financijski aspekt njegove provedbe.

Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresirani za područje upravljanje projektima koji žele upoznati nove ljude, proširiti svoju profesionalnu mrežu i steći nova iskustva i znanja. Više detalja o radionicama, predavačima i postupku prijave možete saznati na službenoj stranici Project Management Workshopa 2022. Prijave su otvorene do 6. studenog.

Petak, 28.10.2022. / youngcrew.hr