Besplatne radionice Alohe u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

Besplatne radionice Alohe u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

S osnovama mentalne aritmetike ALOHA djeca će se moći upoznati na besplatnim radionicama u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

ALOHA je trening za mozak koji djeci omogućuje da budu bolji u računanju, ali koji razvija i njihovu koncentraciju te pamćenje.

„ALOHA je program zasnovan na abakusu koji potiče razvoj mozga na način da stimulira obje njegove polutke i pridonosi njihovu ožičavanju te povećanju dugoročne i kratkoročne memorije. Vježbe su djeci zabavne, a uspješno rješavanje zadataka potiče ih da idu naprijed. Dobro baratanje matematikom izvrsna im je polazišna točka za mnoge predmete te područja ljudskog djelovanja“, kazala je stručnjakinja za neuroedukaciju dr. sc. Branka Novosel, osnivačica Otvorenog učilišta Littera koja je Alohu donijela u Hrvatsku.

Budući da je kod djece uz kognitivnu inteligenciju (IQ) nužno razvijati i onu emocionalnu (EQ), djeca će se upoznati i s mindfulnessom, treningom svjesne pažnje. Njime se jačaju samodisciplina, ustrajnost i fokus, a smanjuje razina stresa. To djeci pomažu u nošenju s izazovima u svakodnevici, posebice onima u digitalnom okruženju.

U subotu 21. siječnja u 10 sati radionica će se održati u školi Čarobna riječ u središtu Zagreba, a u 13.45 u Litteri u Samoboru. U četvrtak 26. siječnja u 18 sati edukatori stižu u Osnovnu školu Zapruđe, a u subotu 28. siječnja u 12.15 u Knjižnicu Ante Kovačić u Zaprešiću. Besplatna radionica Alohe u ponedjeljak 30. siječnja u 17.30 održat će se u centru Helen Doron English u Velikoj Gorici.

Radionice su namijenjene djeci u dobi od 4 do 13 godina.

Na besplatnu radionicu djecu je moguće prijaviti putem poveznice: https://aloha.hr/prijavi-se/

 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 18.01.2023.