Antal International jedna je od vodećih europskih kompanija za selekciju managerskih pozicija. Od samih početaka, 1993. kada je otvoren prvi ured u Mađarskoj, Antal je bio fokusiran na globalnu prisutnost. Danas Antal ima sjedište u Londonu, te više od 110 ureda u 35 zemlje širom svijeta, uspješno plasirajući kandidate kako u multinacionalnim tako i u lokalnim kompanijama u više od 75 zemalja...

Na mnogim je tržištima Antal vodeća i najduže prisutna agencija za posredovanje pri zapošljavanju. Ono što nas izdvaja od drugih agencija je mogućnost da u najkraćem roku pronađemo najkvalitetnije kandidate. S jasnim usmjerenjem na razumijevanje potreba klijenata, primjenjujemo metodologiju četverostrukog načina selekcije kadrova: pronalaženje kandidata izravnim kontaktom (metoda poznata kao "headhunting"), iz vlastite bogate baze kandidata, oglašavanjem putem interneta te networkingom. Globalna umreženost svih Antalovim ureda omogućuje nam da na ovaj način pružamo "globalna rješenja posredovanja prilagođena lokalno".

Antal ima jedinstven pristup procesu pronalaženja kandidata: na odnos kandidat-klijent gleda se kao na jedinu mjerodavnu karakteristiku koja omogućuje da obje strane budu zadovoljne krajnjim ishodom procesa regrutiranja. Ono što smatramo najvažnijim upravo je prepoznavanje profila, iskustva i osobina kandidata koji odgovaraju specifičnim potrebama pojedinog klijenta. Naša specijalnost su područje "Antalovih zvijezda u usponu"- pojedinci čije su karijere u usponu, ali i oni kandidati koji su svoju stručnost već dokazali iskustvom.

Antal International Adriatic regija

Ured u Zagrebu zadužen je za poslovanje ne samo na području Hrvatske nego i na području Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije, Crne Gore i Albanije. U 12 godine od osnutka, postali smo jedna od vodećih agencija za posredovanje pri zapošljavanju u Hrvatskoj. Naši klijenti vodeće su multinacionalne i domaće kompanije. Svakom klijentu nudimo individualni pristup, objedinjujući potrebe klijenta sa ponudom visokokvalitetnih kandidata, a sve informacije koje dobijemo procesom regrutiranja tretiramo s najvećom povjerljivošću.

Ono što čini jednu kompaniju uspješnijom od drugih su ljudi. Svaka odluka o zapošljavanju novih ljudi na ključnim pozicijama, od dugoročnog je značenja za kompaniju. Korištenjem naših usluga omogućuje se kvalitetna odluka. Naši konzultanti, sa dugogodišnjim iskustvom u managementu velikih kompanija, preuzet će taj "teret" na sebe.

Posjetite naše web stranice www.antal.com ili nas kontaktirajte na adriatic@antal.com, croatia@antal.com.

Hvala Vam što ste odvojili malo vremena kako bi nas bolje upoznali.

Antal International - Auris Holt d.o.o., Zagreb
Ratkajev prolaz 10
tel. + 385 1 4576 200

Trenutno nema otvorenih pozicija