Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 15.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši stručni suradnik/suradnica za eu projekte - voditelj / voditeljica eu projekta adriatic portland  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
OPĆINA MOŠĆENIČKA DRAGA
Kategorija:
Mjesto rada:
Mošćenička Draga
Rok prijave:
15.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
MOŠĆENIČKA DRAGA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
OPĆINA MOŠĆENIČKA DRAGA
Kontakt:
pisana zamolba: TRG SLOBODE 7, MOŠĆENIČKA DRAGA
Ostale informacije:
Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela, na temelju članka 29., vezano uz članak 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 04/18, 112/19 – u nastavku teksta ZSN), raspisuje

OGLAS
za prijam u službu na određeno vrijeme

u Općinu Mošćenička Draga, Jedinstveni upravni odjel, na radno mjesto Viši stručni suradnik za EU projekte – Voditelj EU projekta Adriatic PorTLand za obavljanje poslova provedbe EU projekta Adriatic PorTLand“ (1 izvršitelj – m/ž), na određeno vrijeme za vrijeme trajanja EU projekta Adriatic PorTLand, u z probni rad od dva mjeseca.

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. ZSN-a (punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima) te sljedeće posebne uvjete:
-završen sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij ekonomske ili društvene struke,
-najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
-položen državni ispit,
-položen vozački ispit B kategorije,
-poznavanje rada na računalu (word, excel i Internet)
-poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu

Natjecati se mogu i kandidati koji su prema ranijim propisima stekli visoku stručnu spremu ekonomske ili društvene struke.

Za prijam u službu osobe koja je strani državljanin ili osobe bez državljanstva, pored ispunjavanja uvjeta propisanih posebnim zakonom, potrebno je prethodno odobrenje središnjeg tijela državne uprave nadležnog za službeničke odnose.

Radno iskustvo na odgovarajućim poslovima definirano je člankom 13. ZSN-a.
Prijave mogu podnijeti i kandidati koji nemaju položen državni ispit, a kojeg će u slučaju prijma u službu biti obvezni položiti u skladu sa Zakonom.

U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i 16. ZSN-a.

Prijavi je potrebno priložiti sljedeće:
- životopis,
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika osobne iskaznice, vojne iskaznice ili putovnice, a ukoliko podnositelj ne posjeduje niti jednu od tih isprava, može priložiti presliku domovnice),
- dokaz o odgovarajućem obrazovanju (preslika diplome),
- izvornik vlastoručno potpisane izjave da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i članka 16. ZSN-a (izjavu nije potrebno ovjeravati),
- presliku uvjerenja da podnositelj nije pod istragom i da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, ne starije od tri mjeseca,
- dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima (preslika rješenja, ugovora, potvrde poslodavca i sl.) a koje je evidentirano u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,
- presliku potvrde ili elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,
- presliku dokaza o položenom vozačkom ispitu B kategorije,
- dokaz o znanju engleskog jezika (isprava iz koje je vidljivo da je kandidat položio ispit iz engleskog jezika kroz školovanje kojime je stečena stručna sprema tražena ovim oglasom – indeks, potvrda visokoškolske ustanove i sl. ili potvrda, svjedodžba ili sl. isprava izdana od škole stranih jezika)
- dokaz ili izvornik vlastoručno potpisane izjave o poznavanju rada na računalu (izjavu nije potrebno ovjeravati).

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat po obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijmu u službu.
Uredna prijava je ona prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u oglasu.

Dopunu prijavi moguće je podnijeti zaključno do dana isteka objavljenog oglasa.

Ispunjavanje uvjeta određuje se na posljednji dan roka objavljenog oglasa.

Kandidat koji ima pravo prednosti kod prijma u službu prema posebnom zakonu- Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ("Narodne novine" broj 121/17, 98/19 i 84/21), Zakon o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata ("Narodne novine" broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13 i 98/19), Zakon o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata ("Narodne novine" broj 84/21) i Zakon o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom ("Narodne novine" broj 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava, dužan je uz prijavu na oglas priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta sukladno posebnom zakonu na koji se poziva. Pravo prednosti pri zapošljavanju ostvaruje se pod uvjetima koje propisuje posebni zakon.
Prilikom pozivanja na pravo prednosti kod prijma u službu prema posebnom zakonu, kada pravo prednosti ovisi o načinu prestanka radnog odnosa kod posljednjeg poslodavca (primjerice: da radni odnos nije prestao krivnjom radnika), potrebno je dostaviti preslik dokaza o načinu prestanka prethodnog radnog odnosa.
Kandidat koji ima pravo prednosti kod zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima, dužan je uz prijavu na oglas priložiti i dokaze navedene na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, na poveznici:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20ZOHBDR%202021.pdf
Kandidat koji ima pravo prednosti kod zapošljavanja prema Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju pod jednakim uvjetima, dužan je uz prijavu na oglas priložiti i dokaze navedene na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, na poveznici:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf


Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas. Osobi se dostavlja pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na oglas. Osoba nema pravo podnošenja pravnog lijeka protiv te obavijesti.

Natječajni postupak obuhvaća obaveznu provjeru znanja i sposobnosti kandidata pisanim testiranjem i intervjuom. Na prethodnu provjeru mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete.

Na web-stranici Općine Mošćenička Draga ( www.moscenicka-draga.hr ) dostupan je opis poslova te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, kao i podaci o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti kandidata te ostale informacije o natječajnom postupku. Na navedenoj web-stranici te na oglasnoj ploči Općine Mošćenička Draga bit će objavljeno vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prijave se podnose na adresu: Općina Mošćenička Draga, Povjerenstvo za provedbu oglasa (Viši stručni suradnik za EU projekte – Voditelj EU projekta Adriatic PorTLand, Trg Slobode 7, 51417 Mošćenička Draga), u roku od osam dana od dana objave oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Opatija. Prijave se mogu dostaviti i osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Mošćenička Draga, Trg Slobode 7, 51417 Mošćenička Draga.

Podnošenjem prijave na javni natječaj, kandidati su izričito suglasni da Općina Mošćenička Draga kao voditelj obrade osobnih podataka, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka, samo u obimu i samo u svrhu provedbe javnog natječaja, a sukladno odredbama Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 od 27. travnja 2016. godine.

Kandidati će o rezultatima biti obaviješteni u zakonskom roku.

Nakon izvršnosti rješenja o prijmu u službu, kandidatima koji ne budu primljeni putem pošte će biti vraćena dokumentacija priložena prijavi.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143286946
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.