Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 13.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Suradnik/ca (stručni/a suradnik/ca- edukator/ica prema važećem pravilniku o unutarnjem ustrojstvu)  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
NACIONALNI PARK SJEVERNI VELEBIT
Kategorija:
Mjesto rada:
Krasno Polje
Rok prijave:
13.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
KRASNO POLJE, LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Informatička znanja:
Potrebno poznavanje osnova informatike excel
word
internet
powerpoint
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
NACIONALNI PARK SJEVERNI VELEBIT
Kontakt:
pisana zamolba: Krasno 96, 53274 Krasno
Ostale informacije:
KLASA: 112-02/24-01/21
URBROJ: 2125-3-2/18-04-24-9

Na temelju članka 24. Temeljnoga kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (Narodne novine br. 29/24) i čl. 21. Statuta Javne ustanove „Nacionalni park Sjeverni Velebit“, a po pribavljenoj prethodnoj suglasnosti nadležnog Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja za radno mjesto suradnik/ca – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme (KLASA: 112-01/24-01/3, URBROJ: 517-02-1-1-1-24-66 od 25. ožujka 2024. godine) ravnateljica Javne ustanove „Nacionalni park Sjeverni Velebit“ donijela je Odluku kojom se raspisuje
PONOVLJENI NATJEČAJ
za radno mjesto:
suradnik/ca (stručni suradnik/ca-edukator/ica prema važećem Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu KLASA: 011-01/12-01/02 URBROJ: 2125/18-01-12-01 od 20. prosinca 2012. godine)
– 1 izvršitelj/ica na neodređeno
UVJETI završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili visoka stručna sprema sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“, br. 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 2/07 - OUSRH, 46/07, 45/09 i 63/11) - prirodoslovnog smjera (biologija ili dr. studij profesorskog smjera biologije, kemije, geografije), Šumarski fakultet, Agronomski fakultet; Prirodoslovno-matematički fakultet ili Rudarsko-geološko naftni fakultet (smjer: geologija)
1 (jedna) godina rada u struci
aktivno znanje engleskog jezika ili poznavanje još jednog svjetskog jezika
znanje rada na računalu – MS Office, Internet
posjedovanje vozačke dozvole ili obavezno polaganje vozačkog ispita u roku od 6 mjeseci od primanja u radni odnos
probni rad šest mjeseci.
Uz prijavu treba priložiti: životopis,
dokaz o stručnoj spremi (preslika diplome ili drugi vjerodostojan dokument),
presliku domovnice ili elektronički zapis iz knjige državljana,
dokaz o radnom stažu (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje),
presliku vozačke dozvole,
uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, izdano kroz sustav e-Građani ili u sudu (ne starije od šest mjeseci, računajući od dana objave natječaja u Narodnim novinama),
dokaz o znanju stranog jezika (preslika svjedodžbe srednje škole ili preslika indeksa fakulteta iz koje je vidljivo da je položen jedan strani jezik ili potvrda/svjedodžba/diploma škole stranih jezika).
Napomena: poslovi iziskuju fleksibilno radno vrijeme, čest je rad tijekom popodneva, vikenda i praznika, te prema potrebi Ustanova može samostalno odlučiti o mjestu rada izabranog kandidata unutar Nacionalnog parka.
Uz prijavu na ponovljeni natječaj kandidati mogu priložiti i ostale dokumente za koje smatraju da dokazuju njihovu sposobnost za obavljanje poslova za koji se natječu, te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.
Sukladno čl. 13. st. 3. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08, 125/11 - Zakon o pučkom pravobranitelju i 69/17), na natječaj se mogu javiti osobe oba spola, pod ravnopravnim uvjetima.
Kandidati koji se po posebnim propisima pozivaju na prednost pri zapošljavanju moraju prilikom prijave na ponovljeni natječaj dostaviti svu potrebnu dokumentaciju i dokaze koje posebni propisi propisuju pri ostvarivanju prava na prednost kod zapošljavanja.
Ako se kandidati pozovu na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihove obitelji (NN 121/17) dužni su uz prijavu za natječaj priložiti sve dokaze o ispunjenju traženih uvjeta natječaja i dokaze za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju. Popis dokaza iz članka 103. stavka 1. navedenog zakona za ostvarenje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na internetskim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 94/01, 103/03, 148/13 i 98/19), članku 47. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata („Narodne novine“, broj 84/21), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, broj 157/13, 152/14, 39/18, 32/20) i članku 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina („Narodne novine“, broj 155/02, 47/10, 80/10 i 93/11), uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dužan/na je priložiti i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti pri zapošljavanju po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na javni natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o invaliditetu.
Kandidat/kinja pripadnik/ica nacionalne manjine ima pravo pozvati se na prednost pri zapošljavanju na temelju članka 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina (Narodne novine broj 155/02, 47/10, 80/10 i 93/11 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske), bez obveze dostavljanja dokaza o nacionalnoj pripadnosti.
Prijavom na ponovljeni javni natječaj kandidat daje privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka
navedenih u prijavi, kao i dokumentacije dostavljene prijavom, u svrhu odabira kandidata i
privolu na dostavu obavijesti o rezultatima koja se dostavlja svim kandidatima, uključujući ime
i prezime kandidata te struku. Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se u skladu s važećim
propisima, odnosno sa Uredbom EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja
2016., te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine br. 42/18).
Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka je uvjet za prijavu na ovaj natječaj.

Izrazi koji se koriste u tekstu za osobe u muškom rodu, upotrijebljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
Rok za podnošenje prijava: 8 dana od objave u Narodnim novinama.
Obrazac prijave nalazi se na https://np-sjeverni-velebit.hr/www/hr/uprava/dokumenti - Javni natječaji.
Potpune prijave podnose se isključivo pismenim putem, na adresu Ustanove.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ponovljenom javnom natječaju. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se uzeti u obzir.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete ponovljenog natječaja provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem, a s kandidatima koji prođu preliminarni odabir za uži krug provest će se razgovor. Ako kandidat ne pristupi razgovoru i testiranju, smatrat će se da je povukao prijavu na ponovljeni javni natječaj. O vremenu razgovora i testiranja kandidati će biti obaviješteni putem e-maila i službene web stranice Ustanove www.np-sjeverni-velebit.hr .
Kandidati za koje se utvrdi da ne ispunjavaju formalne uvjete iz ponovljenog natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj.
Javna ustanova zadržava pravo poništenja cijelog ili dijela ponovljenog natječaja.
Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz ponovljenog javnog natječaja ne smatra se kandidatom u postupku javnog natječaja o čemu joj se dostavlja pisana obavijest u pravilu putem elektroničke pošte.
O rezultatima ponovljenog javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni javnom objavom Odluke o odabiru izabranog/e kandidata/kinje na web-stranici (https://np-sjeverni-velebit.hr/www/hr/).
Dostava Odluke odabiru izabranog/e kandidata/kinje svim kandidatima smatra se obavljenom istekom osmog dana od dana objave na web-stranici Javne ustanove „Nacionalni park Sjeverni Velebit“.

Prijave slati na adresu: Javna ustanova „Nacionalni park Sjeverni Velebit“, Krasno 96, 53274 Krasno, s naznakom: „Ne otvaraj – ponovljeni natječaj - suradnik/ca.
Javna ustanova
„Nacionalni park Sjeverni Velebit“
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143189257
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.