Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 10.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni/a suradnik/ca za odnose s javnošću i promociju – pripravnik/ca u turističkoj zajednici krapinsko-zagorske županije  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
Turistička zajednica Krapinsko - zagorske županije
Kategorija:
Mjesto rada:
Krapina
Rok prijave:
10.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
KRAPINA, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Traži se pripravnik
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; povećan opseg posla
pripravnik
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Turistička zajednica Krapinsko - zagorske županije
Kontakt:
pisana zamolba: Magistratska 3, 49 000 Krapina
Ostale informacije:
JAVNI NATJEČAJ
za radno mjesto stručni suradnik za odnose s javnošću i promociju – pripravnik u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije na određeno vrijeme od 12 mjeseci
Na ovaj Natječaj mogu se ravnopravno prijaviti kandidati oba spola, a riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom Natječaju, odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira na to jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.
UVJETI: Završena najmanje srednja škola (gimnazija, četverogodišnja ili petogodišnja strukovna škola
Znanje jednog stranog jezika
Znanje rada na osobnom računalu
Bez radnog iskustva u stručnoj spremi/struci ili s radnim iskustvom kraćim od 12 mjeseci u stručnoj spremi/struci.

Uz pisanu prijavu, koja sadržava ime i prezime kandidata, adresu, broj telefona/mobitela i e-mail adresu, naznaku da se prijava podnosi na ovaj Natječaj, popis dokaza uz prijavu te potpis kandidata, kandidat je dužan priložiti: životopis,
dokaz o hrvatskom državljanstvu (važeća osobna iskaznica, putovnica, vojna iskaznica ili domovnica) ili Elektronički zapis iz Knjige državljana
dokaz o traženoj stručnoj spremi (svjedodžba, potvrda ili uvjerenje)
ispis Elektroničkog zapisa o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili Potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Ako je u Ispisu ili Potvrdi evidentiran radni staž, kandidat prilaže dokaz da je osoba bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom kraćim od 12 mjeseci na odgovarajućim poslovima u traženoj stručnoj spremi/struci (rješenje, ugovor o radu, potvrda poslodavca)
dokaz o znanju jednog stranog jezika (potvrda, uvjerenje ili druga isprava škole stranih jezika ili indeks ili vlastoručno potpisana izjava o znanju stranog jezika)
dokaz o znanju rada na osobnom računalu (preslika odgovarajuće potvrde, uvjerenja, svjedodžbe, certifikata ili vlastoručno potpisana izjava o znanju rada na osobnom računalu.

Pripravnički staž traje 12 mjeseci u okviru kojeg je pripravnik dužan položiti stručni ispit sukladno Pravilniku o stručnom ispitu za rad u turističkoj zajednici („Narodne novine“, broj 44/22).
Pripravnik se osposobljava za rad na radnom mjestu koje obuhvaća sljedeće poslove: prezentacija na sajmovima i posebne prezentacije, izrada promidžbenog materijala, organizacija studijskih putovanja za domaće i strane novinare i turističke predstavnike, realizacija projekata za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova.
Kandidati prijavom na natječaj pristaju da se njihovi osobni podaci obrađuju u potrebnom obimu i u svrhu provedbe natječaja, od strane ovlaštenih osoba za provedbu natječaja sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46 EZ od 27.04.2016. godine (Službeni list Europske unije, L119/1).
Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadržava sve podatke i dokaze tražene po ovom natječaju.
Nepravovremene i nepotpune prijave prema uvjetima iz ovog natječaja neće se razmatrati.
Turistička zajednica. Krapinsko-zagorske županije zadržava pravo u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj, odnosno pravo ne odabrati niti jednog kandidata.
Prijave sa traženom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici poštom ili osobno na adresu: Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Krapina, Magistratska ulica 3, s naznakom: „Ne otvarati – natječaj za pripravnika.
Prijave na natječaj podnose se u roku od 8 dana od dana objave ovog natječaja na web stranici Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije www.visitzagorje.hr , odnosno zaključno s danom 10.05.2024. godine.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143136545
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.