Radnik / radnica za pomoć u kući  HZZ OGLAS

16 dana do isteka
Poslodavac:
DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Vukovar
Rok prijave:
03.06.2024.

O poslu

Mjesto rada:
VUKOVAR, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
14
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
najava na telefon: 032 303883
mobitel: 095 3038831
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Dom u jednom“ SF.3.4.11.01.0158 odobrenog za financiranje u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Zaželi-prevencija institucionalizacije” SF.3.4.11.01 sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda plus (ESF+), u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije, objavljuje
NATJEČAJ za prijam radnika/radnica u radni odnos na određeno vrijeme na radno mjesto RADNIK/RADNICA ZA POMOĆ U KUĆI za pružanje usluge pomoći i potpore starijim osobama i osobama s invaliditetom.
Mjesto rada: Vukovar Broj traženih radnika: 15 osoba (M/Ž) Vrsta zaposlenja: radni odnos na određeno vrijeme na 33 mjeseca, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca Radno vrijeme: puno radno vrijeme Plaća radnika: minimalna plaća propisana Zakonom o minimalnoj plaći u (NN. BR.118/18.I120/21.) i Uredbom o visini minimalne plaće za 2024. godinu (NN.BR.125/23.) - bruto 840,00 EUR + naknada za prijevoz 15,00 € (mjesečna autobusna karta grada Vukovara) Naknada za prijevoz: u potpunosti
Natječaj vrijedi od: 02.05.2024. Natječaj vrijedi do: 03.06.2024.
Opis poslova: Projekt će se provoditi za krajnje korisnike s područja grada Vukovara te je lokacija provedbe projekta područje grada Vukovara. Radi se o poslovima pružanja usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom, što uključuje:
•Organizacija prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i sl.) •Obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrijeva i sl., organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.) •Održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i sl.) •Zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba korisnika. •Posao podrazumijeva rad na terenu. •Posao podrazumijeva pružanje uslugu za minimalno 6 pripadnika ciljne skupine (osobe starije od 65 godina i/ili odrasle osobe s invaliditetom)

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijam:
•Punoljetnost, •Hrvatsko državljanstvo •Minimalno osnovnoškolsko obrazovanje

Prijavi na natječaj kandidati/kandidatkinje dužni su priložiti:
- životopis - zamolba za zapošljavanje - presliku osobne iskaznice - presliku tekućeg računa - liječničku potvrdu doktora opće prakse da osoba ne boluje od kroničnih, neuroloških i psihičkih bolesti - presliku svjedodžbe ili drugog dokaza o završenom obrazovanju - elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje - potvrda HZZ-da je osoba u evidenciji nezaposlenih (ako je osoba prijavljena u HZZ-u) - uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/ kinje ne vodi kazneni postupak (novo uvjerenje)

Sve informacije o natječaju mogu se dobiti putem putem kontakta na telefon 032/303-883 , 095/303-8831 ili kontakta na e-mail: [email protected] Prijave sa svim obaveznim prilozima dostavljaju se najavom na telefon 032/303-883 ; 095/303-8831 te nakon najave, osobnim dolaskom na adresu 204. vukovarske brigade 89. u Vukovaru (prostor Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije). Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. O izboru kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju tražene uvjete, podnositelji/podnositeljice prijava bit će obaviješteni u zakonskom roku.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143062003
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.