Radnik/ca za pomoć u kući  HZZ OGLAS

2 dana do isteka
Poslodavac:
DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUPANIJE
Kategorija:
Mjesto rada:
Lobor
Rok prijave:
22.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
LOBOR, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
osobni dolazak: DRUŠTVO MULTIPLE SKLEROZE KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUP
najava na telefon: 049 221973
mobitel: 098 1792590
pisana zamolba: Društvo multiple skleroze Krapinsko - zagorske žup
e-mailom: svjet
Ostale informacije:
MJESTO RADA: Lobor
OPIS POSLOVA: U sklopu projekta "PULS" - natječaj Zaželi- prevencija institucionalizacije, sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda plus, korisnika Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije, u suradnji s partnerom Krapinsko – zagorskom županijom provodit će se aktivnosti potpore i podrške u svakodnevnom životu osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom pružajući im potporu i podršku u: obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošene vode, ogrijeva i slićno, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.)
održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.)
zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba
Svaki zaposlenik Radnik/ca za pomoć u kući pružat će potporu i podršku za 6 pripadnika ciljne skupine koje će obilaziti više puta tjedno. Prisustvovat će sastancima sa terenskim koordinatorom na svojem području s kojim će zajednički utvrđivat raspored aktivnosti pružanja potpore i podrške pripadnicima ciljne skupine, informirat će ga o izvršenim aktivnostima te eventualnim problemima problemima i obavljati druge poslove po nalogu nadređenih u skladu s naravi i vrstom posla za kojeg je zasnovan radni odnos.
NAPOMENA: Projekt "PULS" provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.2027. te je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda plus. Izrazi koji se koriste u natječaju za osobe u muškom rodu su neutralni i odnose se na muške u ženske osobe. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola, bez ograničenja po pitanju strušne spreme.
UZ PRIJAVU NA NATJEČAJ PRILOŽITI: - životopis - presliku osobne iskaznice - dokaz o stručnoj spremi (presliku svjedodžbe najvišeg stupnja obrazovanja) - elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne stariji od mjesec dana) -uvjerenje o nekažnjavanju
U prijavi na natječaj kandidati trebaju navesti svoje osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona i po mogućnosti e-mail adresu)
Kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja biti će pozvani na usmeno testiranje (intervju).
Prijavom na natječaj kandidat jamči istinitost podataka i daje privolu Društvu multiple skleroze Krapinsko - zagorske županije i Krapinsko - zagorskoj županiji da se njegovi podaci koriste za prikupljanje u obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na natječaj te dokumentacijii dostavljenoj s prijavom, us vrhu odabira kandidata te daje privolu za obavještavanje o rezultatima natječaja na brojh telefona navedenom u prijavi. Prikupljeni podaci se neće koristiti u druge svrhe.
Privola za prikuljanje i obradu osobnih podataka je uvjet za prijavu na natječaj. Osoba može u svakom trenutku, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka. Osobni podaci će se odrađivati u skladu s važećim propisima te opoziv privole ne utječe na zakonitost obrade podataka prije njezina opoziva. Opoziv privole možete podnijeti osobno u društvo multiple skleroze Krapinsko - zagorske županije, na adresu Trg Dragutina Domjanića 6, Zabok. Ova privola vrijedi do opoziva.
Uz navedeno: Dobro poznavanje mjesta koja su obuhvaćena unutar jedinica lokalne samouprave na čijem će se području pružati potpora i podrška osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom te poželjno (ali nije uvijet) posjedovanje osobnog automobila.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143316339
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.