Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 16.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pružatelj/pružateljica usluge pomoći u kući  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM SLAVONSKI BROD 'LOCO - MOTO'
Kategorija:
Mjesto rada:
Slavonski Brod
Rok prijave:
16.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
SLAVONSKI BROD, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
25
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
Djelomično
Poslodavac:
UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM SLAVONSKI BROD 'LOCO - MOTO'
Kontakt:
osobni dolazak: NASELJE ANDRIJE HEBRANGA 7/18, SLAV. BROD
najava na telefon: 035 451809
pisana zamolba: Naselje Andrije Hebranga 7/18, 35 000 Slav. Brod
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Pozivaju se zainteresirane osobe s područja Brodsko-posavske županije na dostavu prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti projekta „Zajedno za bolji život u zajednici, SF. 3.4.11.01.0201“ financiranog iz PDP „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ za radno mjesto:
• Pružatelj / pružateljica usluge pomoći u kući
Trajanje radnog odnosa: na određeno vrijeme – 32 mjeseca
Predviđena plaća: u iznosu minimalne plaće sukladno važećoj Uredbi Vlade RH o visini minimalne plaće za tekuću godinu sa svim pravima propisanim Zakonom o radu
Na Javni poziv se mogu prijaviti osobe oba spola.
Opis poslova: organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.)
obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština)
održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.)
zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba
Svaki zaposleni radnik/ica pružat će potporu i podršku za najmanje 6 korisnika_ica.
Kandidati/kandidatkinje moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijem u radni odnos: punoljetnost
hrvatsko državljanstvo
Potrebna dokumentacija za prijavu: obrazac prijave (obrazac prijave se preuzima ili u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco – Moto“ ili na www.udisb.hr )
životopis
dokaz o stručnoj spremi (preslika svjedodžbe, diplome ili druge relevantne potvrde)
dokaz o radnom iskustvu (ispis elektroničkog zapisa ili potvrda o podacima evidentiranima u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, koja sadržava podatke o poslodavcu, osnovi osiguranja, početku i prestanku osiguranja, radnom vremenu, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi te trajanju staža osiguranja), ne stariji od 3 mjeseca
vlastoručno potpisanu Izjavu o davanju suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka (obrazac Izjave se preuzima ili u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco – Moto“ ili na www.udisb.hr )
dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika važeće osobne iskaznice ili preslika domovnice ili preslika putovnice ili vojne iskaznice).
Kandidat/kinja koja može ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17, 98/19), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13) i članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine br. 157/13.,152/14. i 39/18.) dužan/a je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima sukladno poveznici Ministarstva uprave: https://uprava.gov.hr/print.aspx?id=738&url=print
Da bi ostvarili/e pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat/kinje iz članka 101. stavaka 1. ‒ 3. i članka 102. stavaka 1. ‒ 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskoga rata i članovim njihovih obitelji (NN br., 121/17) koji/e u trenutku podnošenja prijave ispunjavaju uvjete za ostvarivanje toga prava dužni/e su uz prijavu odnosno ponudu na oglas priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz oglasa te ovisno o kategoriji koja se poziva na prednost pri zapošljavanju dostaviti propisane dokaze.
Popis gore navedenih dokaza sadržan je u priloženom linku:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve tražene podatke i priloge navedene u oglasu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.
Za kandidate prijavljene na Oglas koje podnese pravodobnu, potpunu i propisanu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete provest će se prethodna provjera putem intervjua na kojoj će se uzeti u obzir prethodno iskustvo, sposobnosti i motivacija za rad sa starijim osobama.
Obavijest o mjestu i vremenu održavanja intervjua: kandidati će biti obaviješteni, u pravilu, telefonskim putem.
U prijavi na Javni poziv potrebno je navesti osobne podatke podnositelja/ice prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, OIB, broj telefona).
Pisane prijave se podnose osobno ili preporučenom pošiljkom na adresu:
Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco – Moto“
Naselje Andrije Hebranga 7/18
35000 Slavonski Brod;
ili putem elektronske pošte na adresu:
[email protected]
s naznakom: Javni poziv – „Zajedno za bolji život u zajednici“, a najkasnije do 16. svibnja 2024.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom/kandidatkinjom prijavljenim/om na Javni poziv.
Sve osobe koje ispunjavaju formalne uvjete ovog Javnog poziva bit će pozvane na intervju. Kandidat/kinja koji/a ne pristupi razgovoru (intervjuu) smatrat će se da je povukao/povukla svoju prijavu.
Javni poziv će biti objavljen na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mrežnoj stranici Udruge osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco – Moto“.
O rezultatima Javnog poziva kandidati/kandidatkinje će biti obaviješteni/e u zakonskom roku.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredovno vrijeme Udruge osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco – Moto“, osobno ili putem e-maila: [email protected] ili telefonski: 035 451809.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143319548
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.