Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 14.05.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Odgojitelj/ica predškolske djece  HZZ OGLAS

Oglas je istekao
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ ZLATNI DANI
Kategorija:
Mjesto rada:
Zlatar-Bistrica
Rok prijave:
14.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
ZLATAR-BISTRICA, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Viša ili prvostupanjska
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; zamjena
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
DJEČJI VRTIĆ ZLATNI DANI
Kontakt:
osobni dolazak: LOVREČANSKA CESTA 16, ZLATAR BISTRICA
e-mailom: [email protected]
Ostale informacije:
Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine br. 10/97, 107/07, 94/13, 98/19 i 57/22) i članka 46. Statuta Dječjeg vrtića ZLATNI DANI KLASA: 601-02/23-02/1, URBROJ: 2140-32-2-23-1 od 15.05.2023. godine), i Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića ZLATNI DANI (KLASA: 601-02/24-09/4, URBROJ: 2140-32-2-24-7 od 16. travnja 2024.), Upravno vijeće Dječjeg vrtića ZLATNI DANI, raspisuje
NATJEČAJ
za poslove odgojitelja/ice za radno mjesto ODGOJITELJ/ICA predškolske djece 1 izvršitelj/ica, puno radno vrijeme, na određeno vrijeme, do povratka odsutne djelatnice na posao (rodiljni)
UVJETI: prema čl. 24. i 25. Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07, 94/13, 98/19 i 57/22) i Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97).
Probni rad određuje se u trajanju od 90 dana.
Uz pisanu, vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokumente (preslike): životopis sa opisom dosadašnjeg rada -vlastoručno potpisan
dokaz o državljanstvu
dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika diplome )
elektronički zapis, odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne starije od mjesec dana od objave natječaja
dokaz o nepostojanju zapreka za zasnivanje radnog odnosa sukladno članku 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju i to:
uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak prema članku 25. stavak 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, izdano u svrhu zapošljavanja u dječjem vrtiću (original ili preslika ne stariji od datuma objave natječaja)
uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak prema članku 25. stavak 4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, izdano u svrhu zapošljavanja u dječjem vrtiću (original ili preslika ne stariji od datuma objave natječaja)
potvrdu Zavoda za socijalni rad (prema mjestu stanovanja) da kandidatu nisu izrečene zaštitne mjere iz čl. 25 Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, izdanu u svrhu zapošljavanja u dječjem vrtiću (original ili preslika ne starije od datuma objave natječaja)
izjava kandidata o nepostojanju zapreka iz članka 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (vlastoručno potpisano)
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidata priložit će se izvornik.
U skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova (Narodne novine broj 82/08 i 69/17) na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova koje ispunjavaju propisane uvjete.
Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski spol.
Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu potrebnu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidat koji prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dokazuje isti potrebnim dokumentima. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju objavljeni su na stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja na poveznici https://gov.hr/mojauprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403
Kandidat koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju prema Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) dužni su, uz molbu, dostaviti dokaze o ostvarivanju prava na prednost pri zapošljavanju. Detalji o dokazima potrebnima za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni na: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf
U skladu sa Uredbom EU 20167679 Europskog parlamenta i Vijeća od 17.04.2016. te Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18) podnošenjem prijave na natječaj kandidati su izričito suglasni da daju privolu za prikupljanje i obradu podataka iz natječajne dokumentacije, a sve u svrhu provedbe natječaja za zapošljavanje.
Prijave s traženom dokumentacijom, dostavljaju se u zatvorenoj omotnici osobno na adresu Dječji vrtić ZLATNI DANI, Lovrečanska 16, 49247 Zlatar Bistrica ili putem elektroničke pošte na adresu : [email protected] s naznakom „ ZA NATJEČAJ -ODGOJITELJ/ICA predškolske djece, do povratka odsutne djelatnice na posao (rodiljni)”
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.
S kandidatima prijavljenim na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete može se provesti razgovor.
O rezultatima provedenog natječaja kandidati će biti obavješteni putem elektroničke pošte u roku od osam (8) dana od dana donošenja Odluke o izboru kandidata.
Prije sklapanja Ugovora o radu izabrani kandidat je dužan priložiti uvjerenje o utvrđenoj zdravstvenoj sposobnosti i sanitarnu knjižicu.
Nedostavljanje traženih isprava smatra se odustankom od prijema na navedeno radno mjesto.
Rok za podnošenje prijave je 8 (osam) dana od dana objave natječaja. Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića ZLATNI DANI i na oglasnoj ploči Dječjeg vrtića ZLATNI DANI dana 06. 05. 2024. godine i otvoren je do 14. 05. 2024. godine.
Upravno vijeće Dječjeg vrtića ima pravo poništiti natječaj ili ne prihvatiti niti jednu ponude bez obrazlaganja poništenja ili ne prihvaćanja.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143206962
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.