Doktor/doktorica medicine  HZZ OGLAS

12 dana do isteka
Poslodavac:
Dom zdravlja Čakovec
Kategorija:
Mjesto rada:
Macinec
Rok prijave:
31.05.2024.

O poslu

Mjesto rada:
MACINEC, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
6 mjeseci
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Prijevoz:
U cijelosti
Poslodavac:
Dom zdravlja Čakovec
Kontakt:
pisana zamolba: Dom zdravlja Čakovec, I. G. Kovačića 1e, Čakovec
Ostale informacije:
Sukladno čl. 21. Statuta Doma zdravlja Čakovec, ravnateljica Doma zdravlja Čakovec raspisuje:
NATJEČAJ
za prijem u radni odnos:
Doktora medicine (sukladno Uredbi o nazivima radnih mjesta, uvjetima za raspored i koeficijentima za obračun plaće u javnim službama (NN br. 22/24.) prevedeno u ugovorni zdr. radnik primarne zdr. zaštite) - 1 izvršitelja (m/ž) na neodređeno vrijeme, za rad u ordinaciji opće/obiteljske medicine Doma zdravlja Čakovec u Macincu, Glavna 26. Uvjeti: završen sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine,
odobrenje za samostalan rad (licenca).

Općina Nedelišće nudi mogućnost financijske stimulacije liječnika.
Uz molbu za zapošljavanje prilaže se u preslici: kraći životopis,
diploma,
elektronski zapis HZMO-a s podacima o radnom stažu (ne starije od 1 mjeseca),
odobrenje za samostalan rad koje izdaje nadležna komora (važeća licenca),
uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci),
Sukladno čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova, na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Natječaj je otvoren od 07.05.2024. godine pa do popunjavanja slobodnih radnih mjesta. Natječaj će se objaviti na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnim stranicama Doma zdravlja Čakovec (www.dzck.hr). Nepravodobne i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje. Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju, moraju se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo, a osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, uz prijavu su dužni priložiti i svu dokumentaciju koju posebni propis propisuje za ostvarivanje tog prava. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu je dužan priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zapošljavanje-843/843. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu je dužan priložiti i sve potrebne dokaze iz čl. 49. rečenog Zakona, dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zapošljavanje-843/843. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu je dužan priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo. Kandidat koji se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, uz prijavu je dužan priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti ostvaruju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Dom zdravlja pridržava pravo za kandidate koji ispunjavaju uvjete iz natječaja provesti testiranje (provjera znanja i sposobnosti, sklonost timskom radu, komunikacijske vještine, odgovornost i sl.), kao i provesti usmeni razgovor.Vrijeme i mjesto održavanja intervjua i testiranja objavit će se na web stranici Doma zdravlja Čakovec. Molbe s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se na adresu Dom zdravlja Čakovec, Ivana Gorana Kovačića 1e, 40 000 Čakovec s naznakom “za natječaj – zapošljavanje ____ (navesti točan naziv radnog mjesta)”.

Prijavom na natječaj kandidat daje privolu Domu zdravlja Čakovec da se njegovi osobni podaci prikupljaju, obrađuju, objavljuju u digitalnom obliku te čuvaju u skladu s općim aktima Doma zdravlja, radi provođenja javnog natječaja za zapošljavanje.
Odluka o izboru kandidata javno će se objaviti na internetskoj stranici Doma zdravlja Čakovec u zakonskom roku te se kandidati neće pojedinačno obavještavati pisanim putem.
Dom zdravlja Čakovec pridržava pravo, bez obrazloženja, djelomično ili u cijelosti, u svako doba poništiti ovaj natječaj.
Natječaj vrijedi do popunjenja slobodnog radnog mjesta.
DOM ZDRAVLJA ČAKOVEC
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
143286832
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2024, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.