Savjet za bolji rad od kuće: ‘Družite se s kolegama’

Savjet za bolji rad od kuće: ‘Družite se s kolegama’

Zbog izvanredne situacije i uputa nadležnih službi da ostanemo kod kuće zbog epidemije koronavirusa mnogi od nas rade od kuće. Neki su sanjali o tome, neki već i probali, ali za većinu je to novo iskustvo za koje smo mislili kako možemo bez problema obaviti, no realnost je sasvim drugačija, piše Večernji list. Od galame klinaca u pozadini, do sasvim drugačije radne komunikacije, ovo je dobar savjet za bolji rad od kuće.

Družite se s kolegama

Vaši kolege su ljudi s kojima provodite mnogo vremena. Održavajte kontakte s kolegama, baš kao da ste u uredu, to što sad niste zajedno kod aparata za kavu, ne znači da ne možete poslati poruku i pitati kako su im se djeca privikla da su mama i tata doma ili kako im je koljeno koje je prošli mjesec malo nastradalo na nogometu. Socijalizacija nam je važna ne samo zbog bolje radne etike, već i zbog toga da se mi bolje osjećamo. A kada ste u boljim odnosima s kolegama, i posao će teći lakše, pogotovo ako ovisite o njihovom doprinosu.

Slične teme:


Izvor: Večernji list

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 27.03.2020.