Kraljica voda na vašem tanjiru

Predstavljena dva nova Bariba namaza od dimljene pastrmke na BARIBA brunchu

Predstavljena dva nova Bariba namaza od dimljene pastrmke na BARIBA brunchu

BARIBA je renomirana domaća kompanija koja je posvećena proizvodnji visokokvalitetnih ribljih proizvoda. Trenutno u svom asortimanu posjeduju četiri proizvoda.

(Sarajevo, 13. oktobar. 2023.) U Hotelu Hills, ekskluzivno pred više od 350 posjetitelja 10. Sarajevo Marketing Summita i predstavnika utjecajnih medija organiziran je Bariba brunch, te su predstavljena dva nova premium proizvoda - namaz od dimljene pastrmke i namaz od dimljene pastrmke s dodatkom bibera i bijelog luka. Svi proizvodi Bariba brenda su rađeni od najkvalitetnijih, prirodnih sastojaka, bez dodataka vještačkih boja i aditiva. Slogan Čisto iz prirode, nije samo fraza, već predstavlja temeljni princip, koji seže u samu srž njihovog prestižnog brenda.

Za proizvodnju koriste domaću sirovinu, pastrmku uzgojenu u Neretvi po najvišim standardima čemu svjedoče brojni certifikati, ali ono što je posebno važno jeste da je njihova pastrmka uzgojena bez upotrebe antibiotika, što podrazumijeva najviši standard u brizi o zdravlju ribe i kvalitetu proizvoda.

- Pastrmka je riba koja zahtijeva čistu i hladnu vodu s visokom koncentracijom kisika kako bi preživjela. Ne podnosi bilo kakvo onečišćenje vode hemikalijama, toksičnim supstancama ili smanjenje količine kisika, stoga se smatra ekološki najznačajnijom vrstom i često naziva kraljicom voda. Posvećenost čistoj proizvodnji i brizi o okolišu odražava se u našim proizvodima, čineći ih ekološki prihvatljivim izborom za sve one koji žele uživati u ukusima prirode. Naši proizvodi, bazirani na dimljenoj pastrmki, predstavljaju vrhunac kvaliteta i okusa. Ovi proizvodi su rezultat pažljivog procesa proizvodnje koji uključuje tradicionalno dimljenje i savremene tehnike, garantujući da svaki zalogaj nosi esenciju Neretve i visokokvalitetne pastrmke – kazala je Delila Ramić, direktorica kompanije Bariba.

Dio sjajne atmosfere prenosimo i u fotografijama u galeriji.

Novi proizvodi dostupni su na sljedećim prodajnim mjestima u Sarajevu: Mercator (Ložionička, Dobrinja, Ilidža); Konzum (TC Aria); Bingo (BCC, TC Alta, Kolodvorska, Bare, Čekaluša, Markale, Ciglane, Merkur Otoka, Lukavica).

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 13.10.2023. / bariba.ba