LinkedIn nudi besplatne internetske tečajeve najtraženijih vještina ove godine

LinkedIn nudi besplatne internetske tečajeve najtraženijih vještina ove godine

Bez obzira želite li se okušati u nečem novom ili postati bolji u onome što sada radite, dobro bi bilo znati što treba poslodavcima. LinkedIn je prikupio podatke o najtraženijim poslovima, od programiranja softvera, preko digitalnog marketinga, do projektnog menadžmenta.

Uz to što su na jednom mjestu skupili sva najtraženija zanimanja, u LinkedInu su istražili najtraženije osobine budućih zaposlenika. Kako bi pomogli ljudima u potrazi za poslom, ponudili su niz besplatnih internetskih videotečajeva. Za pristup ne trebate račun za LinkedIn Learning - jednostavno kliknite na vezu i pratite nastavu.

Želite li na kraju tečaja dobiti i diplomu, ipak će vam trebati pretplata na LinkedIn Learning. Možete ga besplatno isprobati mjesec dana, nakon čega plaćate 29,99 dolara mjesečno ili 19,99 dolara mjesečno ako potpišete na godinu dana. Punopravno članstvo omogućuje vam neograničen pristup svim tečajevima LinkedIn Learninga, bez dodatnih troškova za profesionalne certifikate.

Evo što se najviše traži i za što se trenutno najviše isplati dobiti diplomu:

Razvoj softvera

Python za osnovno obrazovanje za znanost o podacima: Uvodni tečaj u popularni programski jezik Python, s uključenim korak-po-korak projektom znanosti o podacima.

Temelji programiranja: Naučite osnove objektno orijentiranog dizajna, a koji podučava programere da planiraju programe u upravljačkim dijelovima prije pokretanja postupka kodiranja.

Temelji programiranja: Algoritmi su presudni za programiranje, a ova uvodna predavanja pokrivaju osnove.

Upravljanje projektima

Scrum Master: Da biste dobili certifikat za Scrum Master, morat ćete položiti ispit. Ovaj tečaj vodi vas kroz ono što morate znati da biste polagali ispite kao što su Certified Scrum Master (CSM) ili Professional Scrum Master (PSM).

PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP): Agilan pristup upravljanju projektima sastoji se od brze prilagodbe industrijama koje se brzo mijenjaju.

Analiza podataka

Osnovna obuka za SQL: Ovaj tečaj pruža detaljan prikaz najčešćeg jezika za analizu podataka, uz praktičnu izradu malog projekta.

Podatkovna znanost, analitika i certifikati: Zanima vas karijera u znanosti o podacima, ali niste sigurni odakle započeti ili koji su poslovi na tržištu? Onda je ovo pravi tečaj za vas.

Six Sigma: Na ovom tečaju naučit ćete osnove često korištene metodologije analize podataka usmjerenih na kupce.

Digitalni marketing

Marketinški alati: Naučite kako se koristiti različitim vrstama marketinga, od društvenih medija i marketinga putem e-pošte do digitalnog oglašavanja i SEO-a.

Upravljanje proizvodima

Voditelj proizvoda: Ovaj tečaj odgovara na sva vaša pitanja i pokriva glavne vještine koje su vam potrebne da biste nastavili karijeru u ovom polju.

Ovaj i slične tekstove pronađite na linku.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 19.01.2021. / tportal.hr