Firma kod Varaždina radniku je poklonila auto: 'Marijan je od prvoga dana s nama, 35 godina'

Firma kod Varaždina radniku je poklonila auto: 'Marijan je od prvoga dana s nama, 35 godina'

Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost, napisali su iz tvrtke Nika konstrukcije.

Iako u Hrvatskoj generalno još uvijek vrijedi uvriježeno mišljenje o lošem odnosu poslodavca prema radniku, neki poslodavci svoje radnike ipak ne uzimaju zdravo za gotovo, a nekima su radnici poput obitelji.

Tako je tvrtka Nika Konstrukcije sa sjedištem u Petrijancu u Varaždinskoj županiji, kako bi mu se zahvalila na vjernosti, svog dugogodišnjeg radnika iznenadila novim automobilom, prenosi portal varaždinske-vijesti.hr

- Gospodin Marijan Ljubić naš je vjerni zaposlenik od prvog dana, što znači da je s nama već 35 godina! Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom, novom Škodom Octavijom - napisali su iz tvrtke na Facebooku.

- Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vjernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji - dodali su iz tvrtke.

Ovu i slične vijesti pronađite na linku.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Tagovi: nagrađivanje