AD Plastik Grupa dogovorila je poslove za europsko tržište u vrijednosti 10.2 milijuna eura

AD Plastik Grupa dogovorila je poslove za europsko tržište u vrijednosti 10.2 milijuna eura

Prema izvještaju koji je AD Plastik Grupa dala u utorak, dogovoreni su novi poslovi za europsko tržište u vrijednosti 10,2 milijuna eura uz ostalo i za Audi, BMW i Suzuki.

U sklopu tih narudžbi dogovoreni su i prvi poslovi za mađarsku tvornicu AD Plastik Grupe - Tisza Automotive - od početka njezine integracije.

Za tržište Mađarske dogovoreni su tako poslovi za vozila Suzuki Vitara i S Cross, Audi A3 i Audi A3 CC te BMW 3 sveukupne vrijednosti 3,6 milijuna eura. Uz ostalo, tamo će raditi i obloge hladnjaka za vozila Vitara i S Cross.

Direktor prodaje za EU tržišta AD Plastik Grupe Toni Štambuk naveo je da je projekt važan zbog kontinuiteta suradnje s tvrtkom Suzuki, najvećim kupcem u njihovoj mađarskoj tvornici.

"Uspostavili smo vrlo važnu suradnju naših službi razvoja koja će zasigurno rezultirati nekim novim realizacijama i izazovima" istaknuo je Štambuk.

"Nakon reorganizacije koju provodimo i planiranih investicija, lokacija u Mađarskoj bit će potpuno spremna za nove poslove i izazove. Tvornica ima velik potencijal i sigurno će doprinijeti našem pozicioniranju kao jednog od vodećih globalnih dobavljača na području istočne Europe", naglasio je Daniel Kovač.


Ostatak članka pročitajte na: tportal.hr

 

Srijeda, 24.04.2019.