Traži se veći broj radnika u sektoru prihvata i otpreme putnika, prtljage i tereta u zračnoj luci

Traži se veći broj radnika u sektoru prihvata i otpreme putnika, prtljage i tereta u zračnoj luci

Trade Air, zrakoplovna kompanija iz Velike Gorice, iz godine u godinu pokazuje odlične poslovne rezultate iz kojih je narasla flota od pet Airbusovih zrakoplova, a traže pojačanje u svom timu i to na odgovornoj poziciji voditelja računovodstva i financija.

Velika turska tvrtka Havas preuzela je početkom godine upravljanje zemaljskim uslugama na zračnoj luci te traži veći broj radnika u sektoru prihvata i otpreme putnika, prtljage i tereta. Uz to ima otvorena radna mjesta i na poziciji referenta za financije, a traži se i po jedan elektroničar za održavanje elektroničke opreme i uređaja, tehnolog za motore i motorna vozila te serviser aerodromske opreme. Traži se i devet radnika na poslovima putničkog servisa i deset referenata za putničke usluge, a radi se o poslovima prihvata i otpreme putnika. Za poslove oko prtljage i tereta traži se po deset transportnih radnika i skladištara odnosno viličarista. Na zračnoj luci je otvoreno i deset pozicija na poslovima čišćenja.

Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina traži nastavnika elektrotehničke grupe predmeta.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe trenutno ima otvoreni poziv za radno mjesto oblasnog radarskog kontrolora, a radi se o poziciji za koju kandidati već imaju završeno školovanje i dozvole za rad.

Sve informacije o ponudi ovih poslova možete pronaći putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Oglase potražite i na posao.hr => LINK.

Vijest je prenesena sa vgdanas.hr
Portal posao.hr nema dodatne informacije o navedenim natječajima.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 22.08.2022. / vgdanas.hr